Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Housekeeping >> House Cleaning >>

Repareren en polijsten Aangetaste Messing

Messing ontwikkelt bezoedelen en oxidatie met de leeftijd en blootstelling lucht. Goede reiniging herstelt de schade en kunt u de koper poetsen om een ​​rijke glans . Gelakt messing heeft een beschermende coating die bezoedelen voorkomt , maar gelakt items moeten nog periodieke reiniging en polijsten op hun best uitzien . Ongelakt items hebben geen beschermende coating , zodat ze vereisen een meer diepgaande reiniging en polijsten tot oxidatie damage.Things Je
Mild afwasmiddel
Reiniging lappen en doeken
Wattenbollen nodig repareren < br > wattenstaafjes
Ontsmettingsalcohol
Gedistilleerd water
spiritus
Whiting poeder
Minerale olie
Toon meer instructies
1

Combineer 3 tl. van milde afwasmiddel met 1 liter warm water . Dompel een poetsdoek in het zeepwater . Kopen van 2

Veeg stof en vuil van het oppervlak van gelakt en ongelakt messing met de zeepachtige doek. Spoelen met schoon water . Poolse gelakt messing onmiddellijk droog met een zachte , schone doek . Vermijd weken gelakt messing , zoals langdurige blootstelling water zorgt ervoor dat de lak te pellen .

Dompel 3 een watje in alcohol . Weg te wrijven de bezoedeld gebieden op ongelakt messing met de alcohol , het bevochtigen van de katoenen bal als nodig . Gebruik een wattenstaafje en alcohol om aanslag en corrosie in spleten te herstellen in het oppervlak .
4

Combineer 2 delen gedestilleerd water en 2 delen gedenatureerde alcohol met voldoende poedervorm wijting tot een dunne pasta te maken. Coat slecht geoxideerde delen van ongelakt messing punt met de pasta . Buff de pasta uit de messing met een zachte doek na de pasta droogt . De pasta reparaties en verwijdert de oxidatie , maar weet dat het ook elke patina veroorzaakt door natuurlijke veroudering zal verwijderen .
5

Dompel een schone poetsdoek in minerale olie . Buff het oppervlak van de ongelakt messing met de minerale olie tot het item schijnt. Wrijf overtollig minerale olie uit de koperen oppervlak .

Tips voor High Glossing Meubelen

Het bijhouden van een hoogglans afwerking op een meubel maakt het er meer luxe dan de kostprijs zou suggereren . Er zijn een aantal manieren om de glanzende afwerking te houden van steeds saai. U zult huishoudelijke artikelen evenals die van een ijzerhandel of een huis - en - tuin winkel nodig . Ervaring in houtbewerking zal nuttig zijn, maar is niet een necessity.Things je nodig hebt terpentine

Meer dan ooit