Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Housekeeping >> House Cleaning >>

Repareren en polijsten Aangetaste Messing

Messing ontwikkelt bezoedelen en oxidatie met de leeftijd en blootstelling lucht. Goede reiniging herstelt de schade en kunt u de koper poetsen om een ​​rijke glans . Gelakt messing heeft een beschermende coating die bezoedelen voorkomt , maar gelakt items moeten nog periodieke reiniging en polijsten op hun best uitzien . Ongelakt items hebben geen beschermende coating , zodat ze vereisen een meer diepgaande reiniging en polijsten tot oxidatie damage.Things Je
Mild afwasmiddel
Reiniging lappen en doeken
Wattenbollen nodig repareren
wattenstaafjes
Ontsmettingsalcohol
Gedistilleerd water
spiritus
Whiting poeder
Minerale olie
Toon meer instructies
1

Combineer 3 tl. van milde afwasmiddel met 1 liter warm water . Dompel een poetsdoek in het zeepwater . Kopen van 2

Veeg stof en vuil van het oppervlak van gelakt en ongelakt messing met de zeepachtige doek. Spoelen met schoon water . Poolse gelakt messing onmiddellijk droog met een zachte , schone doek . Vermijd weken gelakt messing , zoals langdurige blootstelling water zorgt ervoor dat de lak te pellen .

Dompel 3 een watje in alcohol . Weg te wrijven de bezoedeld gebieden op ongelakt messing met de alcohol , het bevochtigen van de katoenen bal als nodig . Gebruik een wattenstaafje en alcohol om aanslag en corrosie in spleten te herstellen in het oppervlak .
4

Combineer 2 delen gedestilleerd water en 2 delen gedenatureerde alcohol met voldoende poedervorm wijting tot een dunne pasta te maken. Coat slecht geoxideerde delen van ongelakt messing punt met de pasta . Buff de pasta uit de messing met een zachte doek na de pasta droogt . De pasta reparaties en verwijdert de oxidatie , maar weet dat het ook elke patina veroorzaakt door natuurlijke veroudering zal verwijderen .
5

Dompel een schone poetsdoek in minerale olie . Buff het oppervlak van de ongelakt messing met de minerale olie tot het item schijnt. Wrijf overtollig minerale olie uit de koperen oppervlak .

Tips voor High Glossing Meubelen

Het bijhouden van een hoogglans afwerking op een meubel maakt het er meer luxe dan de kostprijs zou suggereren . Er zijn een aantal manieren om de glanzende afwerking te houden van steeds saai. U zult huishoudelijke artikelen evenals die van een ijzerhandel of een huis - en - tuin winkel nodig . Ervaring in houtbewerking zal nuttig zijn, maar is niet een necessity.Things je nodig hebt terpentine

Meer dan ooit