Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Housekeeping >> House Cleaning >>

Hoe te Oak Vloerplinten Shine Zorg

eiken plinten voegen een finishing touch aan uw muur en vloeren gebieden en complementeren veel soorten decor . Na verloop van tijd kan het hout worden saai qua uiterlijk als gevolg van vuil, stof en vlekken . Wanneer deze stoffen worden overgelaten op te bouwen , zij afbreuk doen aan de aantrekkelijkheid van uw plinten . U kunt uw eiken plinten schoon en glanzend te houden met regelmatig onderhoud en de goede reiniging supplies.Things Je
Dust mop
Emmer
oliebasis hout zeep
Clean doeken
Beer < Need br >
Toon meer instructies
1

Verwijder oppervlakte vuil en stof van uw eiken baseboads met een droge dweil . Voer de dweil over de bovenrand en de bovenste helft van de plinten , beweegt de gehele lengte van elke wand , een voor een . Herhaal aan de onderste helft van de plint . Kopen van 2 Oliebasis hout zeep reinigt plinten en hydrateert het hout .

Vul een emmer met 1 liter warm water . Voeg 1 dop van op olie gebaseerde hout zeep en meng goed.

Soak Goedkope 3 een schone doek met de verdunde olie zeep oplossing . Wring de doek .

Veeg
4 uw eiken plinten met de op olie gebaseerde zeep . Gebruik uw vingertoppen ingekapseld in het doek te krijgen in eventuele groeven of texturen op de eiken plinten en verwijder stof en vuil .
5

Spoel de doek als vuil wordt opgehaald. Blijf uw eiken plinten wassen totdat alle vuil en vlekken materie wordt verwijderd .
6 Bier natuurlijk geeft glans aan eiken plinten .

Bevochtig een schone doek met flatscreen bier . Wring het overtollige vocht .
7

Veeg je eiken plinten met de bier- bevochtigde doek om ze te spoelen en glans toe te voegen .
8

Buff de plinten droog met een ander doek.

Hoe Burnt Eten Los op een fornuis

Als je kookt , weet je hoe frustrerend het is voedsel te hebben gebrand op uw kookplaat . De beste manier om verbrande voedsel te bestrijden op uw kachel is om morsen onmiddellijk schoon te maken na de kookplaat koelt . Als suiker is de boosdoener , is het meestal moeilijker om schoon te maken na het afkoelt , en het moet zorgvuldig worden weggeveegd , zelfs terwijl de kachel nog warm is. Reinig u

Meer dan ooit