Home & Garden >> Huis Tuin >> Housekeeping >> homemaking >> Content

Verhuurder Verantwoordelijkheden in Alabama

Als gevolg van de tornado's in april 2011 , werden veel woningen in Alabama is beschadigd of vernield , leidt mensen af te vragen over de wet-en regelgeving voor het onderhouden en repareren van hun huizen. In het bijzonder , mensen wilden weten wat de verantwoordelijkheden van verhuurders zijn tijdens deze wederopbouw proces . De wetten voor verhuurders in Alabama weerspiegelen de wetten in andere staten , maar een paar toevoegingen maken de wetten een beetje anders in een aantal belangrijke manieren. Basisrechten

De algemene bevoegdheden van verhuurders in Alabama samenvallen met die van andere staten. Verhuurders moeten een veilige en leefbare woning voor huurders te behouden . Zij moeten ervoor zorgen dat huurders kennen de voorwaarden van huur, inclusief hoe om betalingen te verrichten , wanneer te betalen en hoe u de borg te betalen . Verhuurders moeten de aanbetaling terug te keren op het einde van de leaseperiode , tenzij de huurovereenkomst anders vermeldt. Verhuurders kunnen geen huurders uit te zetten , tenzij ze in strijd met de bepalingen van de huurovereenkomst of het schenden van de wet op een bepaalde manier , tenzij de huurovereenkomst zelf bepaalt dat de verhuurder dit kunnen doen zonder voorafgaande kennisgeving .
2006 revisies
< br >

In 2006 , de wetten die Alabama verhuurders regeren werden veranderd , en enkele nieuwe toevoegingen maken wetten van Alabama 's verschillen van die van andere staten. Onder de veranderingen , huurders zijn nu in staat om de huurovereenkomst te breken met 14 dagen van tevoren, als een gezondheidsprobleem blijft bestaan ​​dat de verhuurder niet op te lossen. Daarnaast kan een verhuurder geen eigenschap van een huurder te betreden zonder twee dagen opzegtermijn , tenzij een noodsituatie rechtvaardigt onmiddellijke ingang . Verhuurders moeten ook de aanbetaling terug te keren naar een huurder binnen 35 dagen , tenzij reparaties moeten worden gedaan
Uitzonderingen

Overwegende dat de Alabama huurder - . Inwoner wetten de betrekkingen tussen de twee, enkele gebouwen en huurders zijn vrijgesteld van de wetten . Broederschap huizen , hotels en motels vallen niet onder deze wetten en strengere regels. Daarnaast hebben medewerkers van een verhuurder die op het terrein woont niet dezelfde wetgeving is . Appartementen en agrarische gebouwen hebben ook veel uitzonderingen ook. Alle van de uitzonderingen zijn te vinden in de Uniforme Residential Landlord and Tenant Act .
Kernbegrippen

De verantwoordelijkheden voor verhuurders , die in wetten Alabama , hebben veel kleine lettertjes . Wanneer de wet verwijzen naar een " persoon ", zij van toepassing op personen , groepen of organisaties die een eenheid te bezetten . De term " dag " op leases gebruikt om te verwijzen naar een werkdag , maar het verwijst nu naar een kalenderdag . Bovendien , " huisbaas " verwijst naar de eigenaar , manager of de werknemers van een faciliteit . De wetten vereisen ook verhuurders om alle " bouwen en wonen codes ", wat verwijst naar de wetten , codes of voorschriften die van woongebouwen regeren handhaven .


From:http://tuin.98905.com/housekeeping/homemaking/1002086090.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.