Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Housekeeping >> homemaking >>

Wat is de gedroogde bes Spice

? Gedroogde bessen hebben een licht zurige smaak en lijken rozijnen in verschijning . Dessert recepten die krenten bevatten vaak dichte recepten zoals carrot cake en vruchtencake . Bessen kunnen ook de plaats van rozijnen in recepten , voor die momenten waarop je niet rozijnen kunnen vinden of geen bij de hand hebt . Gedroogde bessen kruid wezen krenten die kunnen worden gebruikt in gerechten en recepten . Aalbes Identificatie

Gedroogde bessen hebben een vergelijkbare structuur aan rozijnen , die gedroogde druiven. Hun textuur lijkt ook dat van gedroogde cranberries en heeft een vergelijkbare smaak. Andere gedroogde vruchten , waaronder appels en bananen , het ontwikkelen van een stevige structuur wanneer hun vocht tijdens het droogproces wordt verwijderd . Echter , krenten behouden een kleine niveau van vocht , wat resulteert in een gerimpelde exterieur en vochtig interieur.
Gebruikt

niet krenten verwarren met de bessen bekend als een bes. Gedroogde bessen zijn eigenlijk een soort druif , bekend als de Zante druif. Krenten kan worden gebruikt in plaats van rozijnen in taarten , cupcakes en koekjes , waaronder havermout raisin cookies . U kunt ook een kleine handvol gedroogde bessen toe te voegen aan overdreven zout jus of sauzen om een ​​vleugje zoetheid geven aan het gerecht. Gebruik 1/4 kop in uw favoriete ontbijtgranen of gekookte havermout om de schotel meer vulling . Vervang bosbessen of ander fruit in uw favoriete muffin recept en zelfs nemen de krenten in de vulling recepten . Gourmet Sleuth beveelt vervanging van data , veenbessen of pruimen met krenten .
Voedingswaarde

Een standaard 16 - ounce pakket van gedroogde bessen is het equivalent van 3 cups. De aanbevolen portie is een beker, die nul gram vet , nul gram cholesterol en 12 milligram natrium heeft . Elke portie bevat ook 1284 milligram kalium , 107 gram koolhydraten en 10 gram vezels . Een een - portie bevat ook 97 gram suiker en zes gram eiwit .
Overwegingen

krenten hebben een van nature zure smaak , kunt u niet van hun kruiden bij gebruik in desserts . Snijd de tartness door toevoeging van 1 /4 kop kristalsuiker aan het mengsel samen met de krenten. Wanneer het gebak smaakt nog te taart , overweeg dan het gebruik half zoveel krenten en het vervangen van de andere helft met rozijnen . Introduceer de krenten aan uw familie door het opstellen van een bekend recept , zoals bosbessen muffins of cranberry brood , en het vervangen van de gedroogde vruchten in het recept met de krenten. Overweeg het gebruik van een kleine hoeveelheid krenten in je eerste poging en langzaam verhogen van de hoeveelheid tot je gewend aan de smaak te laten groeien .

Hoe to Kill Broccoli Smell

Hoewel zeer voedzaam , broccoli heeft een sterke geur die overweldigend kan zijn als je het koken en dan als je het in de koelkast bewaren . Als je te maken en eet broccoli , helpt het om te weten hoe de effecten van de geur te verminderen . Door het nemen van proactieve stappen , kunt u voorkomen dat broccoli geuren uit steeds overweldigend en houd iedereen gissen over wat voor dinner.Things je n

Meer dan ooit