Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Housekeeping >> homemaking >>

Hoe maak je een Grocery List Compile

Naar de winkel zonder een boodschappenlijstje kan onproductief zijn en leiden tot impulsaankopen . Kans groot dat je terugkomt met een heleboel voedsel dat je betrap terwijl je in de winkel , en vergeet de basics zoals sap en eieren . Wilt u een productieve shopper te worden , maak een boodschappenlijstje . Het hoeft niet niets bijzonders te zijn. Pak een stuk papier en neem 10 minuten te plannen van uw boodschappen trip.Things je nodig hebt Briefpapier
Pen
Maaltijd ideeën
Toon meer instructies
1

Breng een paar minuten komen met maaltijd ideas.for de week . kopen van 2

Controleer om te zien welke ingrediënten u in uw koelkast en voorraadkast die kunnen worden gebruikt in uw maaltijden . Ook controleren om te zien of u werkt met weinig benodigdheden zoals melk , eieren , boter en brood.

Schrijf alles op wat je nodig hebt om te kopen voor uw maaltijden en andere huishoudelijke artikelen 3 dat je misschien uit .
4

Organiseer uw lijst, zodat u niet zal worden heen en weer rennen door de winkel . Als u weet dat de melk is in de buurt van de boter , de groep die dingen bij elkaar zodat u ze grijpen wanneer je op dat eiland .
5

Organiseer uw groepen door op locatie in de winkel. Als u weet dat de producten is aan de voorzijde van de winkel , een lijst van uw producten eerst .
6

Houd een lijst van dingen die je merken dat je nodig hebt de hele week . U mag alleen merken dat je uit iets als je het bereiken van het in de koelkast . Schrijf deze dingen naar beneden als je ze ziet , zodat u ze kunt toevoegen aan uw lijst op boodschappen dag.

Hoe te vervangen Een Hoeslaken Met een vlakke plaat

Het is meestal een goed idee om een ​​hoeslaken gebruiken om uw matras te dekken, maar het elastiek in hoeslakens kunnen de neiging hebben om na herhaalde wasbeurten los te maken te hebben. Een ander nadeel van hoeslakens is dat ze duurder zijn dan vlakke platen . Als u zelf een blad nodig om uw bed te dekken en willen een paar dollars te besparen , is er geen reden waarom je niet kunt plaatsen va

Meer dan ooit