Home & Garden >> Huis Tuin >> Housekeeping >> homemaking >> Content

Hoe je kinderen Knuffelbeesten Organiseer in de slaapkamer

Opgezette dieren zijn favoriete kindertijd speelgoed, maar als ze rondslingeren , kunnen ze gemakkelijk overweldigen een kamer . Als knuffel collectie van uw kind is uit de hand , organiseren het speelgoed in de kamer van het kind . Het geven van de opgezette dieren een plek om te verblijven houdt ze van de vloer en het bed , en maakt de kamer kijken netjes. Wat je
Toy hangmat
Cage
Adhesive haak
Cord videoclips
Shelf
Toon meer instructies nodig
1

Installeer een speeltje hangmat over een hoek van de kamer . Als uw kind wil zijn speelgoed bij de hand , leg ze in een hoek bij het ​​kinderbedje . Sling de hangmat op een hoogte die laag genoeg is om het kind te bereiken . Kopen van 2

Bewaar het speelgoed in een speelgoedwinkel kooi , of zelfs in een echte kooi die nooit is gebruikt of is goed schoongemaakt . Bel deze kooi de " dierentuin ", en vertel uw kind haar knuffels nodig om daar te leven als ze niet spelen met hen .
3

Fix een lijm haak aan de muur, en hang een lang snoer van. Bevestig de opgezette dieren om het koord met behulp van plastic clips . Deze houden de opgezette dieren toegankelijk en gezien , maar van de vloer .
4

Installeer een plank langs de muur . Afhankelijk van het aantal opgezette dieren uw kind , kan dit rek de gehele lengte van de wand lopen . Dit rek kan de opgezette dieren te worden gerangschikt in een decoratieve manier .


From:http://tuin.98905.com/housekeeping/homemaking/1002085829.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.