Home & Garden >> Huis Tuin >> Housekeeping >> homemaking >> Content

Hoe maak je een servet vouwen met een Pocket voor Bestek

Voeg een eenvoudige talent aan uw eettafel met de tabel instellingen. Servetten zijn een effectieve manier om kleur en textuur toe te voegen aan uw tablescape . Maak een natuurlijke duo door het koppelen van de servetten en het zilverwerk aantrekkelijk . Na het leren hoe je een servet met een zak voor bestek vouwen , kunt u deze techniek gebruiken om netjes bundels voor uw tafel setting.Things je nodig hebt
servetten
Spray zetmeel
Iron < br creëren > Bestek
Toon meer instructies
1

licht Spray elk doek servet met spray zetmeel en strijk de servetten om rimpels te verwijderen . Het zetmeel voegt een aantrekkelijke knapperigheid aan de stof die helpt het te houden zijn vorm nadat je hem vouwen in zakken. Laat de servetten om te drogen en koelen na hen drukken .

Plaats Pagina 2 een gestreken servet op een vlakke ondergrond, zodat het lijkt op een plein voor u . Breng de rechter rand van het servet over aan de linkerrand en lijn de randen precies . Druk op de gevouwen rand lichtjes met je vingers .

Klap 3 van de onderste rand van het servet ongeveer tweederde van de weg naar de bovenkant en druk op de gevouwen rand met je vingers. Breng de onderste rand van het servet en leg het met de rand van de stof die u gewoon opgevouwen .
4

Draai het servet over . Vouw de linker rand over naar het midden en druk op de vouw licht met uw vingers . Vouw de rechterrand boven naar het midden ook , maar stop de rechterrand van het verband in de klep van de linkerrand te beveiligen . Druk de vouwen licht met uw vingers .
5

Draai het servet weer een zak onthullen . Plaats uw bestek in het zakje om de zak servet afmaken .


From:http://tuin.98905.com/housekeeping/homemaking/1002085760.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.