Home & Garden >> Huis Tuin >> Housekeeping >> homemaking >> Content

DIY Vocht Absorbers voor Kasten

Afgesloten kasten hebben meestal geen outdoor ventilatie. Vocht opgesloten in de kast kan schimmel en meeldauw problemen die zowel de structuur van de kast en de kleding opgeslagen in invloed veroorzaken . Vervaardigd vocht schokdempers elimineren de vochtigheid in de kast , maar ze zijn duur en moeten worden vervangen. Deze absorptiemiddelen bevatten een droogmiddel dat de vochtigheid van de lucht absorbeert . U kunt uw eigen versie te maken van gekochte desiccants.Things Je
Stof
Silica of geactiveerd aluminiumoxide droogmiddel
Twine of rubberen band
Toon meer instructies
1 nodig

Leg een 10 - inch vierkant van dunne stof , zoals katoen mousseline , op het werkvlak . De stof moet een los geweven , maar niet zo los dat het vocht - absorber deeltjes kunnen door de stof vallen . Kopen van 2

Plaats ½ tot ¾ beker van een droogmiddel in het midden van het weefsel vierkant . Voor het droogmiddel , gebruiken silica kristallen , verkrijgbaar bij ambachtelijke winkels of geactiveerd aluminiumoxide , verkrijgbaar van industriële chemische leveranciers .
3

Verzamel de randen van de stof op elkaar om een ​​zak veiligstellen van de droogmiddel vormen materiaal binnen . Bind de zak afgesloten met een lengte van touw of een elastiekje .
4

Hang de zak uit de kast staaf . Als alternatief kunt u de tas op de grond of op een plank in de kast .
5

Open de tas en droog de droogmiddel kristallen om de twee tot vier weken , afhankelijk van hoe snel ze vocht opnemen . Plaats de kristallen op een bakplaat en droog ze in een 300 - tot 350 graden F oven gedurende 2-3 uur . Plaats ze terug in de zak en ze terug naar de kast na het drogen .


From:http://tuin.98905.com/housekeeping/homemaking/1002085734.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.