Home & Garden >> Huis Tuin >> Housekeeping >> homemaking >> Content

Hoe te Huishoudelijk Verdeel Gedurende de Week

Het beheren van een huis en familie is vaak niet zo eenvoudig als je zou denken . De hoeveelheid huishoudelijk werk dat is voltooid of niet voltooid , en wie wat en wie niet , kan verwarrend en frustrerend voor de verantwoordelijke persoon te krijgen deed . Dus , krijg georganiseerd en komen met een plan om het huishouden te verdelen voor alle leden van het huishouden elke dag en week af te ronden. Met een positieve aanpak en houding , zult u goed op uw weg naar het houden van een goed georganiseerde en schone home.Things Je zult Briefpapier , dry-erase board of computer
dry-erase marker of potlood < Need br > Timer
Toon meer instructies
1

Maak een drie kolommen huishouden chart . Op de eerste kolom , een lijst van alle huishoudelijke taken . Een lijst van alle degenen die moeten dagelijks worden gedaan in de buurt van de top , zoals het lopen van de hond in de ochtend. Een lijst van alle taken die moeten een keer per week worden gedaan , zoals afstoffen , op de onderste helft van de grafiek. Maak de grafiek op de computer , in potlood of op een dry-erase board . Het zal waarschijnlijk moeten herzien en updates . Kopen van 2

Gebruik een timer en zien hoe lang het duurt om elk huishouden taak te doen voor een tot twee weken om te komen met een gemiddelde tijd voor elke taak . Schrijf de gemiddelde tijd naast elke taak in de tweede kolom . Dit zal u helpen de taken gelijkmatiger te verdelen .

Schrijf 3 de namen of initialen van de mensen in het huis , die je denkt dat kan veilig en tijdig de taken in de derde kolom. Wijs leeftijd passende taken die niet voor degene die zal moeten doen hen te moeilijk zijn . Denk aan andere factoren . Bijvoorbeeld, als je tiener voor de school verlaat in de vroege ochtend , hij is waarschijnlijk niet de beste keuze om het schoonmaken van het ontbijt gerechten. Voer een familie bijeenkomst om ieders input voor deze stap te krijgen , indien gewenst.
4

Wijs aan elke persoon een of twee dagelijkse karweitjes en een of twee wekelijkse klusjes . Bijvoorbeeld, kan een persoon die verantwoordelijk is voor het aanbrengen van de afwas in de vaatwasser, het krijgen van de post en stofzuigen van de bovenverdieping , terwijl een andere persoon is verantwoordelijk voor het lossen van de vaatwasser , het stof van de bovenverdieping en het schoonmaken van de kattenbakvulling .
5

Houd een roterende schema, zodat niemand persoon is altijd achter met de gevreesde banen , zoals het schoonmaken van de badkamer en het verzorgen van de kattenbakvulling . Vermijd ook het geven van een persoon banen die een overweldigende hoeveelheid tijd in beslag nemen , rekening houdend met de leeftijd van de persoon en het bedrag van de extra activiteiten en verantwoordelijkheden hij kan hebben .

Hold 6 familiebijeenkomsten of check in met familieleden om te zien hoe het nieuwe schema is uit te werken . Maak de nodige wijzigingen , en zeker te prijzen en te belonen kinderen die trekken hun gewicht , vooral zonder klacht.


From:http://tuin.98905.com/housekeeping/homemaking/1002085643.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.