Home & Garden >> Huis Tuin >> Housekeeping >> homemaking >> Content

Snijden uw huishouden budget

Bij grote veranderingen optreden in de winst van een gezin , veel mensen ervoor kiezen om te bezuinigen op de kosten van een herziene begroting die zich aanpast aan de veranderingen te bepalen. Een andere reden om een huishoudbudget bezuinigen is het besef dat je niet echt nodig hebt om te besteden als u in het verleden . Sommige gezinnen kiezen alleen maar om zo hun focus verplaatst zich van een meer commerciële levensstijl te vereenvoudigen een meer bevorderlijk is voor quality time , kunnen betekenisvolle ervaringen en genoegens geld niet kopen . Wat uw redenen om te bezuinigen uw huishoudbudget , samen met uw familie om hun steun en begrip te krijgen, zodat iedereen kan adjust.Things je nodig hebt
Notepad
Pencils
Boekhouding /boekhouding spreadsheets ( print of software)
Checkbook ( s) van Rekenmachine
Vorige maandelijks budget hotels Huidige lijst van uitgaven
Toon meer instructies
1

uw bestaande budget of een beoordeling die u kort geleden heeft gebruikt om uw maandelijkse behoeften te berekenen. Tally alle kosten . Onder andere hypotheek of huur, elektriciteit , verzekeringen , voedsel , autokosten ( gas, olie , onderhoud) , onderwijs, kleding , reizen , gifting , besparingen , diverse aankopen en wat andere items die je regelmatig hebt besteed geld op tot nu toe.
< br > 2

Vergelijk uw huidige inkomen aan de vorige uitgaven . Trek de verwachte inkomsten bedrag van het totaal van de kosten om een ​​cijfer dat laat zien waar je te kort komen . Bijvoorbeeld , in het verleden die je hebt gehad $ 3000 per maand inkomen en uw uitgaven met inbegrip van $ 200 voor besparingen bedroegen precies $ 3000 . Uw nieuwe inkomen is $ 2200 per maand . Wanneer u aftrekken $ 3.000 in de kosten voorafgaande maanden van 2200 $ , heeft u nog een tekort van $ 800 .
3

Nodig uw echtgenoot of partner en familieleden bij je zitten om te bespreken wat de beste tot uw huishouden budget trimmen . Krijgen hun input en ideeën. Als de bezuinigingen zijn te wijten aan iemand verliezen van een baan , die kan worden verwoestende aan gezinnen , praten door je angsten , zorgen en opties rustig , terwijl ook de bespreking van andere mogelijke manieren om uw behoeften te voldoen . Als je gewoon kiezen om te bezuinigen , omdat je meer wilt opslaan , of je merkt dat je hebt uitgaven te veel op dingen die je niet echt nodig hebt , dan delen je gedachten en vragen om input voor de afronding van alles .
< br > 4

Maak een nieuwe begroting een opsomming van de punten die absoluut nodig zijn voor uw algemene levensbehoeften . Kosten voor onderdak en voedsel zijn prioriteiten. Idealiter maak twee kolommen naast elkaar en een lijst van de uitgaven op de pagina aan de linkerkant. De eerste kolom naast de lijst met items zal omvatten alle voorgaande kosten . De tweede zal u herzieningen van het nieuwe inkomen te ontmoeten .
5

Werk je weg naar beneden de lijst van kosten die u eerder gemaakt , rekening houdend met waar u de hoeken kunt trimmen . Bijvoorbeeld, als je hebt besteed $ 100 per maand aan gaven, verandert het cijfer tot $ 30 voor items om uw eigen giften te maken in plaats van de aankoop -en-klare producten . Een ander gebied te trimmen is brandstofkosten - kijken naar carpooling, het nemen van de bus , of met behulp van een in plaats van twee gezinsauto's

Denk 6 door elke kosten die u vaak hebt gehad in het verleden en vraag jezelf af . hoeveel je echt nodig hebt om te besteden voor elke begrotingspost . Heeft uw garderobe moeten worden bijgewerkt om de zes maanden , of kan je het uit rekken tot een jaar ? Vraag jezelf af of je echt nodig hebt om wekelijks naar de film gaan , of zou het huren van minder kostbaar ? Volg door totdat je hebt nagedacht, alle begrotingsposten .
7

Tally de nieuwe cijfers en houdt de herziening tot de baten en lasten match . Beginnen om zo snel mogelijk te leven met je nieuwe besluiten . Soms , met vooraankondiging van financiële veranderingen kan u helpen vooruit te plannen . Sommige financiële adviseurs raden altijd met besparingen die neerkomen op ongeveer drie maanden de kosten van levensonderhoud , of job -loss verzekering . Toch zijn niet alle gezinnen in staat zijn om rond te komen , laat staan ​​extra besparingen . Gebruik uw gezonde verstand en onderzoek uw opties .


From:http://tuin.98905.com/housekeeping/homemaking/1002085617.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.