Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Schema's voor huisvrouwen maken

Als een huisvrouw , je baan is een schier eindeloze hoeveelheid verantwoordelijkheid. Je moet zorgen voor je man en kinderen , naast het bereiden van maaltijden en het houden van uw huis netjes en opgeruimd . Om al deze taken uit te voeren , is het belangrijk om de georganiseerde blijven en volgen een schema. Dit zal u helpen om de tijd om alles wat je nodig hebt om te bereiken in een dag gedaan te krijgen vinden , zonder het gevoel door het benadrukt. Instructies
1

Maak een lijst van de taken die je volbrengen op een wekelijkse basis . Dit moet taken die je elke dag te voltooien en die u alleen een of twee keer te doen per week omvatten . Schrijf de frequentie die elke taak moet daarnaast worden uitgevoerd . Vermelding van al uw klusjes zal u helpen om uw tijd beter te beheren , zodat je tijd hebt om elke taak te voltooien in de noodzakelijke frequentie kan vinden .

Beslis 2 die klusjes zinvol voor u te doen op bepaalde dagen . Verdeel je taken uit, zodat u een nog werklast elke dag . Dit zal u helpen om te voorkomen dat overweldigd door alle van de verantwoordelijkheden die aan de verzorging van uw huishouden te voelen . Schema geen twee huisvrouw zal hetzelfde zijn ; Het is alleen belangrijk dat jou zinvol is om jou.

Verdeel 3 elke dag van de week in een ochtend en een middag tijd blok . Bepaalt zelf wanneer je wilt elke dag toegewezen klusjes doen . Het kan helpen om een exacte tijd dat u deze taken te voltooien kiezen , of u kunt gewoon beslissen om ze te doen in zowel de ochtend of de middag.
4

Volg je schema elke dag in om te voltooien al uw huishoudelijke taken aan het eind van de week . Wees niet bang om taken rond om verschillende dagen of tijdstippen te verplaatsen als u vindt dat ze niet werken voor jou . Plannen van uw dag wordt verondersteld om te helpen uw leven gemakkelijker , niet complicatie toe te voegen .

Hoe om te doen Boodschappen Weekly

Boodschappen kan duur en tijdrovend zijn, vooral als je meerdere trips naar de winkel elke week recept ingrediënten te kopen of af te halen verloren voorwerpen . Met een beetje planning, kunt u boodschappen terug te brengen tot een keer per week . Een wekelijkse boodschappen trip kunt u tijd en geld besparen door het verminderen van trips naar de winkel en mogelijkheden om impuls aankopen te doen

Meer dan ooit