Home & Garden >> Huis Tuin >> Housekeeping >> homemaking >> Content

Hoe te Cool met ontvochtigen

Wanneer een huis is vochtig , de lucht in kan beklemmend gevoel en het kan eigenlijk lijkt heter dan het in werkelijkheid is . Door het verwijderen van vocht uit de lucht , kunt u de relatieve vochtigheid te laten vallen en te helpen de lucht in de ruimte voelen koeler . Terwijl de werkelijke temperatuur mag niet dalen met vele graden , is het totale effect maakt de kamer meer draaglijk . Iets aan de lucht verder circuleren voegen zal u helpen bij het gebruik van een luchtontvochtiger om de kamer . Wat je nodig hebt
Luchtontvochtiger
Hygrometer
Fans
Toon meer instructies
1

Installeer een kamer ontvochtiger . Gebruik een kleine eenheid naar minder dan 200 vierkante meter te ontvochtigen . Koop een grotere unit voor een grotere ruimte . Kopen van 2

Tap het toestel regelmatig . Als je een zeer vochtig huis, kunt u trekken enkele liters water uit de lucht elke dag. Dit betekent dat de verzamelhouder zal herhaaldelijk worden geleegd . Laat het apparaat nooit onbewaakt achter tenzij het een functie voor het uitschakelen wanneer de opvangbak vol raakt .
3

Hang een hygrometer in de kamer. Dit apparaat meet de relatieve luchtvochtigheid in de ruimte . Voor koeling , streven naar een relatieve vochtigheid van minder dan 30 procent . Gebruik dit apparaat om te testen hoe goed uw ontvochtiger werkt . Als u de niveaus in de kamer lager niet kunt krijgen , kunt u een grotere ontvochtiger nodig .
4

Voer een paar fans in de kamer in combinatie met de ontvochtiger . Het verplaatsen van de drogere lucht rond in de kamer zal de relatieve temperatuur dalen nog een paar graden en maken het gevoel veel koeler in de ruimte .


From:http://tuin.98905.com/housekeeping/homemaking/1002017279.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.