Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Housekeeping >> thuis Organizing >>

Tips voor Scheepvaart Dozen

Of u verzendt een doos voor zaken of plezier , het is belangrijk dat u uw tijd en doe het goed . Het lijkt misschien een eenvoudige taak , maar als er iets mis gaat , kan het een enorme hoofdpijn . Pakketten verdwalen, omgeleid en beschadigde elke dag, en een poging om een probleem op te lossen scheepvaart als het eenmaal is opgetreden kan een langdurig proces zijn. Het kennen van een paar tips voor het verzenden van pakketten kan u helpen om eventuele problemen te voorkomen . Kies de juiste Box

Box selectie is een belangrijk onderdeel van de scheepvaart . Als een doos te groot is voor de inhoud daarin , kan de items beschadigd . In het algemeen is het beter om een kleine doos gebruiken omdat het gemakkelijker te hanteren . Als u kiest voor een grotere doos , kussen de extra ruimte met verpakkingsmateriaal , zodat uw items op een plek blijven tijdens het transport . Het is raadzaam om nieuwe boxen te gebruiken in plaats van de gebruikte muizen omdat ze geen slijtage of voorafgaand markeringen op hen. Onderzoek de doos voorzichtig als het niet nieuw om te waarborgen dat stevig genoeg is om het verzendproces verduren.
Pack verstandig

Pak je items met veel demping , zodat ze zijn goed beschermd . Wikkel elk item in het vak apart , en vul alle losse ruimte om met papier , piepschuim pinda's of noppenfolie . Als u gebruik maakt van de krant om de items te vangen in je vak , is het belangrijk op te merken dat de inkt van de krant mag overdragen aan uw items . Om deze reden mag u niet wilt krant te gebruiken op items die niet kunnen worden afgeveegd of gewassen . Vermijden dat breekbare voorwerpen met zwaardere voorwerpen die kunnen stoten in of plet ze .
Tape alle naden

Voor het afdichten van de doos , sluit deze en schud . Als de inhoud van de doos niet bewegen als je het schudden , kun je doorgaan met het afdichten van de doos . Als ze dat doen bewegen , moet u meer verpakkingsmateriaal toevoegen. Wanneer u uw doos voor de scheepvaart te dichten , zorg ervoor dat alle naden van de doos zijn veilig. Doe dit door het bedekken van alle naden van de doos met verpakkingstape . U wilt voorkomen dat het verlaten van de open einden die blijft haken kan worden.
Duidelijk label

Als u verwacht dat uw box om van punt A naar punt B zonder een probleem , het moet duidelijk worden geëtiketteerd . Zorg ervoor dat u de informatie op het etiket te schrijven netjes dus het is goed leesbaar . Zet een retouradres voor het geval dat uw pakket verloren . Plaats het etiket op de bovenzijde van de doos in een hoek. Het label niet op een naad als het kan leiden tot het beschadigd raken . Gebruik een waterdichte label of markering . Verwijder eventuele oude labels uit de doos. Markeer het vakje "Fragile " als het bevat breekbare voorwerpen . Plaats een duplicaat label in de doos voor het geval dat het label aan de buitenkant van de doos beschadigd raakt .
Insure Dozen

Wanneer u verzendt dozen , is het belangrijk om verzekering krijgen . De meeste grote rederijen en de United States Postal Service bieden verzekering voor pakketten. Verzekering is vooral van belang als u verzendt iets waardevols , of als u de scheepvaart iets een lange afstand .

Hoe kan ik een automatische Pet Food Dispenser Maak

Als een verantwoordelijke huisdier eigenaar , moet u ervoor zorgen uw huisdieren worden gevoed en elke dag bewaterd. Echter, als gevolg van het werk en sociale verplichtingen u misschien niet altijd thuis om uw huisdieren te voeden op een regelmatig schema . Hoewel je nooit moet gaan sommige huisdieren , vooral honden , zonder toezicht voor meer dan 24 uur, kunt u goed gedragen huisdieren alleen l

Meer dan ooit