Home & Garden >> Huis Tuin >> Housekeeping >> thuis Organizing >> Content

Extra Storage Solutions in de Keuken

kasten , lades en pantry's zijn effectieve manieren om items op te slaan in uw keuken , maar als je extra opslagruimte nodig hebt , moet u mogelijk minder traditionele methoden gebruiken . Haal het meeste uit uw keuken vereist dat u zowel uw horizontale als verticale ruimtes gebruiken en dat je zo veel dingen mogelijk bedienen meer dan een doel . Planken

Planken zijn een van de meest veelzijdige storage-oplossingen voor u om toe te voegen in een keuken. Drijvende planken geplaatst over de lengte van een muur bieden hetzelfde niveau van opslag als een boekenkast maar niet hetzelfde niveau van bulk, wat ideaal is als je als je een kleine keuken niet toevoegen . Een rij van planken onder uw bestaande kasten kunnen hun opslagcapaciteit
Magneetstroken en Panelen
< p breiden en geven u een plek om items die u wilt hebben in de buurt op te slaan tijdens het koken . > Door het installeren van magnetische strips en panelen op uw muren , kunt u meer ruimte vrij in uw laden en kasten . Magneetstrips zijn goed voor het opslaan van een verzameling van messen of metalen kookgerei. Magnetische panelen , eigenlijk gewoon metalen platen aan de muur gehangen waarop u kunt bevestigen magneten, zorgen voor de opslag van kleinere ingrediënten, zoals klein kruid blikjes met een magneet super vastgelijmd aan hen.
pegboard

pegboard , ondanks zijn zeldzaamheid in residentiële keukens , kan zowel een ruimte-efficiënte en aantrekkelijke vormen van opslag. Goede locaties te plaatsen op de rug van kastdeuren , tussen de kasten en de tellers , en kale gedeelten van muur. Om de pegboard aantrekkelijker , spuitlak het in een kleur die je aanspreekt en past bij uw keuken. Doe jezelf om gewoon gebruiksvoorwerp opslag op de pegboard niet beperken ; potten en pannen werken even goed .
Opgezette Opslag

Hang enkele haken op de muren , zoals een pannenlap naast de oven hangen , of hang ze in een groepering , zoals mokken . Installeer bars in de muur waar je caddies van verschillende grootte kan hangen . U kunt ook hangen papieren handdoeken onder kasten , samen met high - tech elektronica die u gebruikt , om ruimte te besparen . Pot rekken verwijderen bulk van uw kasten en plaats kookgerei in het midden van de kamer opknoping van het plafond , een ruimte die vaak onderbenut .


From:http://tuin.98905.com/housekeeping/home-organizing/1002085071.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.