Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Housekeeping >> thuis Organizing >>

opslag & Kledingkast Solutions

Huiseigenaren moeten vaak te maken met beperkte kastruimte en een kleine slaapkamer die niet veel ruimte voor kleding opslag heeft. Voor iedereen met een uitgebreide garderobe , kan het een frustrerend probleem dat leidt tot rommel en wanorde zijn. Gelukkig zijn er verschillende oplossingen als uw slaapkamer biedt beperkte kleding opslag , zodat u zich geen zorgen te maken over waar je naartoe gaat om je laatste aankopen bij de volgende verkoop klappen slaan . Draagbare Kast

Een draagbare kast is een ideale optie opslag als uw slaapkamer niet een kast te hebben of niet over voldoende kastruimte . Deze kasten zijn meestal gemaakt van vinyl of canvas dat meer dan een plastic frame is gemonteerd . Sommige draagbare kasten rits dicht, terwijl andere hebben deuren. U kunt ook een aantal die lades hebben aan de onderkant voor het opbergen van gevouwen kleding te vinden . Omdat de kast is draagbaar , kunt u ook verplaatsen van kamer naar kamer , indien nodig , waardoor u voldoende opslag waar u ook bent .
Rolling Rack

Een rollende rek is vergelijkbaar met een draagbare kast in dat het gemakkelijk kan worden verplaatst van kamer naar kamer, maar het beschikt niet over afgesloten berging . Zoals de naam al aangeeft , het is gewoon een rek dat kleding kan worden opgehangen aan , met wielen op de bodem voor gemakkelijk transport. Terwijl een rollende rek te rommelig voor een slaapkamer kan verschijnen , het is een effectieve optie voor een logeerkamer of een walk- in closet . Want het biedt een open opslagruimte , kunt u gemakkelijk vinden kleding ook, die kan aankleden in de ochtend makkelijker .
Kunststof bakjes

Kunststof opbergdozen kan worden gevouwen kleding slaan . Ze zijn een veelzijdige opslag optie , omdat ze kunnen worden gestapeld op een kast of plank vloer of zelfs onder je bed geplaatst . Omdat ze duidelijk zijn, kunt u eenvoudig zien de inhoud zo goed, dus u kunt bijhouden van uw kleding . Echter , deze dozen zijn beter geschikt voor het opslaan van seizoensgebonden garderobe items sinds ze zelf aan out-of - the-way opslag lenen . Naast plastic dozen , kunt u ook gebruik maken van canvas opbergdozen om kleding en garderobe items organiseren .
Opknoping Rekken

Als uw slaapkamer kast is klein, het maximaliseren van de beschikbare ruimte kunt u meer items op te slaan . Een hangende plank systeem biedt extra verticale opslag voor gevouwen items in je kast , zodat je truien , sweatshirts en andere omvangrijke garderobe items kunt opslaan . Deze systemen meestal voorzien van een riem die rond stang van je kast , zodat de planken naar beneden te hangen . U kunt de aankoop vinyl opknoping planken die rits gesloten om stof en vuil af te houden van uw kleding, of een schoen organisator dan vastmaakt om de staaf op een vergelijkbare manier .

Doe- het-zelf 3 - Tier Recycling Opslag

Veel gemeenschappen bieden stoep recycling , maar ze kan het nodig zijn om aparte bakken te gebruiken voor verschillende materialen. Meerdere bakken kan nemen veel waardevolle vloerruimte in uw garage of patio. U kunt dit probleem oplossen door het bouwen van opslag planken . PVC is een ideaal materiaal voor dit project omdat het goedkoop en gemakkelijk te bewerken . De vereiste verbindingen zijn

Meer dan ooit