Home & Garden >> Huis Tuin >> Housekeeping >> thuis Organizing >> Content

Hoe Clean Up Decoraties

Er is niets zo somber als kijken naar kerstversiering nog na de festiviteiten zijn voorbij. Het is heel spannend om ze allemaal uit en het maken van het huis er feestelijk, maar lijkt geen baan slechter dan zetten ze allemaal weer weg . De sleutel tot het opruimen is organisatie . Organiseren vandaag en volgend jaar de taak zal zijn een stuk minder stressful.Things je nodig hebt
Grote plastic opbergbakken
Labels
Twinkle - light frames Briefpapier handdoekhouders
Krans opslagcontainer < br > opslag dozen van verschillende afmetingen
Eierdozen
kerstboom opbergtas
Toon meer instructies
1

Place grote display items zoals Kerstman standbeelden , paashazen en jack- o'- lantaarns in plastic opbergbakken . Label de buitenkant , zodat u weet wat er in de bak in een oogopslag. Of koop kleurgecodeerde bakken en voeg kerstversiering aan rode bakken , Halloween op de oranje , enz. Dit zal u toelaten om specifieke vakantie containers gemakkelijker in uw bergkast identificeren. Kopen van 2

Vul het lege ruimtes met kleinere items , zorgvuldig verpakt in noppenfolie of krant .
3

Wind strengen van lampjes rond een plastic opbergdoos frame zodat de lichten blijven de war raken. Plaats frames in opslag bakken .
4

Wrap lichten in een lus en op te slaan in een kartonnen papieren handdoek rollen , als je niet wilt gaan naar de kosten van de aankoop opslag frames. Lichten zullen wirwar-vrij het ​​volgend jaar en een streng past mooi in een handdoek roll . Bewaren in plastic bakken .
5

Plaats uw vakantie krans in een krans opbergbox voor maximale bewaring . Om het in een voorraadbak met andere decoraties is kans op schade .
6 Store ornamenten in een verdeelde doos .

Zet ornamenten in een ornament opbergdoos . De ingebouwde afscheiders en lagen van trays zal breekbare ornamenten houden van het stoten tegen de anderen . Home organisatie winkels verkopen ornament dozen in veel verschillende maten .
7

Stel kleine ornamenten zorgvuldig in lege eierdozen , als je niet wilt gaan om de kosten van het kopen van een sieraad opbergdoos . Of vul een kartonnen doos met een laag papiersnippers . Ornamenten op de bodem en daarna het lagen met meer papier en meer ornamenten als je werk je weg naar de top.
8

Stel uw kerstboom op de stoep als je stad doet stoep boom recycling. Controleren om uit te vinden waar om drop off uw boom als het niet zal worden opgepikt . Als u een kunstmatige boom , wikkel het in een kerstboom opbergtas . U kunt zelfs besluiten om de lichten op de boom klaar te houden voor volgend jaar.
9

Was alle vakantie tafelkleden , lopers en servetten voordat ze weg . Vlekken te verwijderen zodat beddengoed niet lelijk eruit zal zien als je ze brengen volgend jaar . Verwijder eventuele kaarsvet dat droop op de doek door de invoering van de stof in de vriezer voor een aantal uren en dan schrapen het af met een boter mes .
10

Put - wax gekleurd kandelaars in de vriezer gedurende de nacht dus wax schraapt gemakkelijk van het oppervlak . Gooi een oude , afgebrande kaarsen die je niet wilt volgend jaar gewoon weer gebruiken .
11 Store vakantie gerechten waar ze niet in de weg te krijgen tijdens de rest van het jaar .

Clean alle vakantie- borden en glazen en bewaar in een out-of - the-way kast .


From:http://tuin.98905.com/housekeeping/home-organizing/1002084999.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.