Home & Garden >> Huis Tuin >> Housekeeping >> thuis Organizing >> Content

Hoe maak je een 9 -by - 12 Envelop Mail

Mailing een bedrijf - envelop vereist een eerste klas stempel. Maar mailing een 9-inch -by - 12 - inch envelop vereist extra verzendkosten, afhankelijk van het gewicht .

Zodra je weegt uw envelop met een verzendkosten schaal , u kan de website van de US Postal Service gebruiken om het exacte bedrag van de postzegels uw envelop needs.Things je
port schaal nodig berekenen
VS postzegels
Toon meer instructies
Mailing from Home
1

Plaats de documenten in de 9-inch -by - 12 - inch envelop en sluit deze . Schrijf uw naam en adres in de linker bovenhoek . Schrijf de naam en het adres van de ontvanger in het midden van de envelop. Kopen van 2

Gebruik de verzendkosten schaal om het gewicht van het pakket te vinden in ounces . Als het pakket is meer dan 8 gram , of een half pond , neem het pakket naar uw lokale Postal Service vestiging te leren over de beste mailing opties .

Ga
3 online naar de Postal Service 's Price Calculator website postcalc.usps.gov . Selecteer het land van bestemming en voer de postcode en de datum van verzending .

Klik
4 het pictogram " Grote Envelop " om de vorm te selecteren . Voer het gewicht in gram en klik op "Doorgaan . "
5

Controleer een van de vakken op het volgende scherm die gelden voor uw envelop en klik op "Doorgaan . "
6 < p > Kijk naar de rij met de titel " First - Class Mail Grote Envelop , " in de kolom met de titel " Post Office Prijs . " Dit geeft u een bedrag in dollars , bijvoorbeeld , $ 1,88 .
7

Affix stempels in de rechter bovenhoek van de envelop . De gezamenlijke waarde van de postzegels te bedragen of hoger zijn dan de verzendkosten bedragen van de website . Bijvoorbeeld, om $ 1,88 waard van zegels op de envelop te zetten, zou je nodig hebt vier 44 - cent postzegels en zes 2 - cent postzegels .

Plaats 8 de envelop in uw mailbox . Als de envelop is te groot om te passen in uw huis mailbox, kunt u het e-mail bij uw lokale Postal Service filiaal of zet het in een blauwe openbare mailbox .


From:http://tuin.98905.com/housekeeping/home-organizing/1002084978.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.