Home & Garden >> Huis Tuin >> Housekeeping >> thuis Organizing >> Content

Hoe kan ik een DVD Lijst aanmaken

Er zijn verschillende voordelen aan het maken van een DVD lijst . U kunt de lijst gebruiken om uw dvd-collectie te organiseren zodat elke titel snel kunnen worden opgehaald . De lijst is goed om te hebben in geval van een ramp thuis waarin je een complete home inventaris nodig om een ​​schadeclaim te maken. U vindt de lijst moeten bij het indienen van een proces-verbaal in een zaak waar uw dvd-collectie is gestolen . Het is belangrijk om de lijst up to date te houden door het toevoegen van nieuwe titels aan de lijst wanneer je ze koopt. Instructies
1

krijg je een kladblok , ga door uw hele DVD-collectie en noteer alle DVD-titels en hun genres . Kopen van 2

van een database programma op uw computer Open . Als u werkt met een Windows-systeem openen Microsoft Works Database . Wanneer u het programma opent het zal u vragen om velden te maken . De titel van het eerste veldnaam "Titels . " Maak een tweede veldnaam titel " genre . " U kunt extra veldnamen maken als je wilt , zoals : . Wide - screen , full-screen of Blu - ray

Type 3 de titel van uw eerste dvd in het eerste veld van de eerste rij onder " titels . " Typ het genre van de DVD in het tweede veld van de eerste rij onder " genre . " Voor de tweede DVD invoeren in hij tweede rij onder de juiste veldnaam . Voer titels en informatie in aparte rijen voor elke DVD totdat u de hele collectie hebt ingevoerd . Opslaan in de database op uw computer. Als je een flash drive of een CD - beschrijfbare schijf , sla het er ook en bewaar het in een kluis.
4

Schik de database records . Op de top van de database programma "Record " te selecteren. Een drop-down menu zal verschijnen ; selecteert u " Records sorteren . " Vanuit dit scherm kunt u de DVD's te sorteren op welke manier je maar wilt. Om alfabetisch te selecteren die optie .
5

Print de lijst . Nadat u de DVD's naargelang de manier waarop u wilt , selecteert u Afdrukken in het menu bestand op de top van de database programma . De lijst wordt afgedrukt in de manier waarop u geselecteerd . Gebruik de lijst om uw DVD's te organiseren in een DVD organisator of op een plank .


From:http://tuin.98905.com/housekeeping/home-organizing/1002084977.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.