Home & Garden >> Huis Tuin >> Housekeeping >> thuis Organizing >> Content

Ideeën voor het opzetten van Garage

Een garage is een uitbreiding van het huis dat te vaak wordt het een catch-all voor de overloop die niet een plaats in het huis heeft of is buiten het seizoen . Zonder het opzetten van de garage effectief , kan de ruimte overschrijding met rommel geworden tot je kunt niet eens gebruiken voor het parkeren van auto's . De sleutel tot het opzetten van een garage is te beslissen wat je nodig hebt van het, zoals parkeerplaats, werkruimte , een kantoor aan huis of opslag . Opslag /Organisatie

Remedy de rommelige opslag probleem met de toevoeging van planken , haken en kasten . Wijden een hele muur om uw organisatorische behoeften ; Installeer planken die de hele muur bedekken of meng het met een reeks van rekken en kasten . Label de buitenkant van de kasten met de inhoud om te voorkomen dat het openen van verschillende kabinetten om te vinden wat je nodig hebt . Plaats items in duidelijke opslagcontainers voordat u ze op de planken zodat u kunt zien wat er in de containers zonder ze te openen. Haken aan een muur te hangen slangen , verlengsnoeren , ladders of fietsen . Label elke haak met het corresponderende item dus het is gemakkelijk om items terug te keren na gebruik . De uitvoering van deze storage-oplossingen ruimt kostbare vloerruimte voor parkeren van auto's .
Work Station

Veel huiseigenaren gebruiken hun garage als een plek voor houtbewerking , werken aan auto's en andere hobby's . Hobby's zijn veel makkelijker als alle essentiële items zijn op een plaats ; een garage werkplek maakt dit eenvoudig . Installeer een teller met onder-en bovenkasten om alle hobby benodigdheden in te bewaren ; u kunt kopen deze nieuwe , bouwen ze vanuit het niets of recyclen kasten en balies van een recente keuken renovatie . Wijden een deel van de teller voor stationaire machines , zoals hakken zagen, draaibanken en slijpmachines . Hang een pegboard over de werkplek voor het organiseren van gereedschappen binnen handbereik . Het helpt om elk gereedschap te schetsen , zodat u kunt terug te zetten wanneer niet in gebruik .
Kantoor

Huiseigenaren die vanuit huis werken hebben behoefte aan een toegewijde kantoor aan huis en kunt u eenvoudig deze in een hoek van de garage. Een groot ingebouwd bureau met slimme kasten en lades genoeg opslagruimte bieden, zodat u alle documenten en apparatuur op een plek kan houden . U kan nodig zijn om de garage draad als je internet en telefoon service nodig omdat de meeste garages zijn niet gebouwd met dit doel in het achterhoofd . Als u nodig hebt om klanten in het kantoor zien en niet willen dat ze alle opgeslagen items te zien , kunt u een gordijn om de ruimte te verdelen of het frame van de kantoor hangen met gipsplaten .
Recreation Area

Garages die niet worden gebruikt voor het parkeren van auto's hebben veel vloeroppervlak voor het opzetten van een recreatiegebied. Een pooltafel of air hockey tafel zou een ideale aanvulling voor gezinnen die graag vermaken en spelen games te maken . Gebruik een hoek van de garage als een bordspel gebied ; zorgen voor een kleine tafel en planken voor het opbergen van alle spellen . U kunt ook de garage gebruiken als een extra woonkamer , compleet met een bankstel , salontafel , televisie en video game systemen . De ontspannen sfeer is ideaal voor informele zitgelegenheid , zoals bean bag en papasan stoelen . Wat activiteiten die u kiest voor uw garage , moet u tal van kasten , planken en magazijnstellingen bieden aan alle game-apparatuur vast te houden.


From:http://tuin.98905.com/housekeeping/home-organizing/1002084976.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.