Home & Garden >> Huis Tuin >> Housekeeping >> thuis Organizing >> Content

Hoe te vereenvoudigen door het wegwerken van Stuff

Wonen een rommel- vrij leven is iets waar veel mensen van dromen , maar het draaien van de droom in werkelijkheid kan lijken vaak te moeilijk of tijdrovend . Integendeel , het wegwerken van nutteloze of ongewenste spullen uit uw huis is zeer eenvoudig. U zult profiteren van de voordelen van de vernietiging van een paar uur in huis opruimen : Het zal groter en ruimer lijken , en zijn netter en makkelijker schoon te maken , en u zult meer vertrouwen over het uitnodigen van gasten voorbij zijn en het gevoel dat je hele leven is eenvoudiger . Wat je nodig hebt
Kartonnen dozen
Vuilniszakken
papiervernietiger
Toon meer instructies
1

Begin met de kamer in uw huis, dat heeft de de meeste rommel . Plaats twee dozen op de vloer in het midden van de kamer , een voor items die kunnen worden gerecycled en een voor items te doneren aan een goed doel . Werk je een weg door de kamer , te beslissen wat te doen met elk item . Wees meedogenloos ; heb een plank vol boeken die je niet gaat om nog eens te lezen niet bijhouden . Ontdoen van cd's en dvd's die u niet meer zal kijken. Geef deze items aan liefdadigheid en ruimte vrij te maken in uw huis . Vul een vuilniszak met dingen die oud en niet meer te repareren zijn . Vasthouden producten Alleen als je van ze houdt of ze gebruiken op een regelmatige basis . Kopen van 2

Werk je weg rond uw huis , het herhalen van hetzelfde proces in elke kamer . Gooi kapotte voorwerpen , zoals speelgoed voor oude kinderen , en toiletartikelen en cosmetica die voorbij hun houdbaarheidsdatum . Sorteren door kast van ieder familielid , het nemen van alle kledingstukken die niet zijn gedragen in 12 maanden. Als je iets niet hebt gedragen voor deze tijd , bent u waarschijnlijk niet om het opnieuw te dragen . Geen dingen houden uit nostalgie ; zij nemen kostbare opslagruimte .

Kijk
3 aan de meubels in uw huis nadat u alle ongewenste items hebt verwijderd . Als u een grote hoeveelheid boeken , cd's , tijdschriften , enz. hebt verwijderd , zult u waarschijnlijk merken dat je een paar meubels zitten leeg. Zich te ontdoen van overtollige boekenkasten , CD rekken en tijdschriftrekken ; als je dat niet doet, zal je uiteindelijk weer door ze te vullen en dezelfde mate van rommel zal terug in uw ruimte kruipen .
4

Bezuinigen op de hoeveelheid papier die u hebt stapelen zich op uw bureau of in laden door versnipperen ongewenste e-mail , oude brieven en rekeningen betaald . Scan belangrijke documenten die je nodig hebt in een bestand te bewaren en op te slaan op uw computer .


From:http://tuin.98905.com/housekeeping/home-organizing/1002084943.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.