Home & Garden >> Huis Tuin >> Housekeeping >> thuis Organizing >> Content

Hoe naar Schilderijen Pack

Verhuizen is nooit leuk , en als je waardevolle items die u zich verplaatst , zoals schilderijen en andere dure kunstwerken , is het belangrijk dat ze goed worden verpakt , zodat er geen schade wordt gedaan terwijl ze op doorreis naar hun nieuwe locatie. Je hebt een paar opties voor u beschikbaar . Een optie is om iemand om de verpakking voor u doen, wat duur kan zijn in te huren. Als u geld wilt besparen , de beste ding om te doen is om de juiste verpakking materialen aan te schaffen en het werk zelf te doen . Het is makkelijker als je weet wat je doet , en als alles is ingepakt , kunt u er zeker van zijn dat uw kostbare schilderijen zullen veilig zijn tijdens de bewegende process.Things Je
noppenfolie
Packing tape nodig
Verpakkingsmateriaal
" Fragile" stickers
Packing peanuts
Verhuisdozen
Toon meer instructies
1

Zorg ervoor dat je genoeg van noppenfolie , bij voorkeur het type met het grotere bellen die meer bescherming bieden . Meten hoeveel noppenfolie je nodig hebt voor elk schilderij , en knip het op de juiste maat . Dit zal de verpakking te houden van zijn te dik voor de vakken die u gebruikt , vooral als ze zijn dun dozen speciaal gemaakt voor schilderijen . Kopen van 2

Leg de noppenfolie , en plaats een schilderij aan de top . Wikkel de bovenkant, onderkant en zijkanten van de noppenfolie rond het schilderij , zodat ze elkaar overlappen , en zet de wrap met verpakkingstape .

Zet 3 de onderkant van de doos met verpakkingstape aan zorg ervoor dat het niet open is komt tijdens het verplaatsen of scheepvaart . U moet ten minste twee of drie lagen tape te gebruiken om ervoor te zorgen dat het echt veilig is.
4

Vul de bodem van de doos ongeveer 2 centimeter van de weg omhoog met de verpakking pinda's of ander materiaal u gebruikt. Plaats het schilderij in het vak . Vul de doos met verpakkingsmateriaal , zorg ervoor dat je het materiaal aan beide zijden van het schilderij , evenals de bovenkant van het schilderij , zodat deze volledig wordt beschermd .
5

Dicht de bovenrand van de doos op dezelfde manier je deed op de bodem, met ten minste twee lagen van verpakking tape om de doos te zorgen niet per ongeluk openen tijdens het verplaatsen . Je moet ook toevoegen " breekbaar " stickers , of op zijn minst af te drukken in grote letters op de doos.


From:http://tuin.98905.com/housekeeping/home-organizing/1002084934.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.