Home & Garden >> Huis Tuin >> Housekeeping >> thuis Organizing >> Content

Recycling Regels voor Crushed Plastic in Washington

Recycling van plastic kan lastig zijn , met alle verschillende soorten harde en zachte kunststoffen en de verschillende nummers op plastic containers aanwijzing van hun recycleerbaarheid . De regels kunnen variëren van staat tot staat en van regio tot regio. Geplet plastic is elk type plastic dat is stevig genoeg om te worden verpletterd , zoals een take - out container , een plastic frisdrank fles of een margarine bad . Wat zijn de regels en voorschriften voor recycling geplet plastic in de staat Washington ? Wat zijn de best practices om ervoor te zorgen dat de plastic je in je recycling zal worden gerecycled ? Spoel het uit
Spoel en reinig uw plastic voordat recyclen.

De eerste regel voor recycling geplet plastic in de staat Washington is te spoelen en reinigen van de plastic voordat je het recyclen . Zonder deze stap , de kunststof niet goed recyclebaar materiaal en partijen kunststof de recyclage centrum kan onbruikbaar worden door de aanwezigheid van niet - kunststof deeltjes . Er zijn weliswaar enkele verschillen in de regels van plastic recycling in Washington , elke faciliteit wil dat je om het uit te spoelen .
De nummers op de bodem van de Plastic Container
Sommige steden in Washington recyclen door de aantallen op de kunststof.

Bijna elke plastic dat kan worden gemalen ( versus een plastic zak ) een aantal op hebben . Sommige plaatsen in de staat Washington , zoals Spokane , alleen laten recyclen nummers een en twee op stoep pick- up . Andere regio's , zoals Seattle , niet de zorg over de cijfers , maar in plaats daarvan hebben een lijst van wat wel en niet kan worden gerecycled. Deze objecten worden vermeld en op de buitenkant van de stoep recycling containers in de stad.
Strijk het
Hoe minder plastic die eindigt op de vuilnisbelt , hoe beter .

Voor alle plastic recycling , dat is niet zacht , zoals plastic zakken , afvlakking van de plastic is een goede praktijk . Het zorgt voor meer items in de stoep recycling bin te worden geplaatst , en hoe meer je recyclen , het minder gaat in de stortplaats . Plastics neemt een lange tijd om biologisch af te breken , en zijn daarom van cruciaal belang om te recyclen . De meeste grote steden in de staat Washington bieden stoep recycling als een wekelijkse of tweewekelijkse dienst samen met de vuilnis pick - up .
Wat te doen met Deksels

Deksels zijn een lastig gebied voor geplet plastic recycling in Washington . Zelfs als ze zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als de houder , zijn ze niet altijd recycleerbaar . De vuistregel is dat als het deksel is kleiner dan de omtrek van de houder is niet recycleerbaar . Dus , een deksel voor een plastic fles soda is niet recyclebaar , maar een kopje koffie deksel of een yoghurt deksel .


From:http://tuin.98905.com/housekeeping/home-organizing/1002084899.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.