Home & Garden >> Huis Tuin >> Housekeeping >> thuis Organizing >> Content

Hoe te Shoes Store in een plastic zak

Opening talloze dozen om uw favoriete paar schoenen kost tijd . U kunt uzelf tijd en moeite besparen als u uw schoenen op te slaan in plastic zakken , die ook bewaart hen en hen beschermt tegen vuil en stof . Een plastic zak gebruikt minder ruimte dan een doos en goedkoper is dan traditionele plastic opslagcontainers . Voordat u uw schoenen in plastic , maar een paar minuten duren om te controleren of ze zijn schoon en goed prepared.Things Je
Zachte doek nodig of spons
Milde zeep
Schoenborstel
Plastic zak en Witte zijdepapier
Facultatief:
Shoe brancards
Suede shampoo
canvas schoner
Azijn
Etiketten en Zwarte marker
Toon meer instructies < br >
1

Maak schoenen gemaakt van kunstmatige materialen , zoals rubber en kunststof , met een zachte , vochtige doek en milde zeep . Gebruik een schoen borstel om vuil van de zolen en de eventuele spleet verwijderen. Volgens de " Martha Stewart's homekeeping Handbook " , schoon lakleer met een doek en een mengsel van azijn en water . Schoon leer met een vochtige spons . Verjongen suède met suède shampoo en een spons . Zorg voor canvas met canvas schoner. Controleer instructies van de fabrikanten om schoenen gemaakt van fijne stoffen , zoals zijde of satijn te reinigen. Kopen van 2

lucht drogen je schoenen om ze te behouden . Dit zal ook uw voeten te beschermen . Vochtige , natte schoenen zijn een voedingsbodem voor schimmels . Zorg ervoor dat de binnen-en buitenkant van uw schoenen zijn droog aanvoelt .
3

Insert verfrommeld papieren zakdoekje in de schoenen om hun vorm te behouden . Voor gesloten in schoenen, zoals loafers of pompen , schoen brancards zijn een optie . Koop brancards bij schoenmakers , warenhuizen en sommige drogisterijen .
4

Wikkel elke schoen in ten minste twee vellen vloeipapier om slijtage te voorkomen , hiel prints en kleur overdracht . Cover versieringen , gespen en hakken om schade te voorkomen .
5

Selecteer de zak . Plastic zak dikte wordt gemeten in mil . Een mil is een duizendste van een inch . Bijvoorbeeld , een retail shopping bag is meestal twee mil . Een vriezer tas is meestal drie mil . Een duidelijke , rits vriezer tas is een goede optie om je schoenen te zien . Gebruik one- liter formaat voor kinderschoenen kleiner dan de grootte van vijf . Gebruik twee - liter formaat voor dames-en herenschoenen maten zes tot 10 . Gebruik 3-5 liter maat voor volwassen schoenen groter dan maat 10 of voor het platform of wig hakken . Een tasje is ook een goede keuze . Het trekkoord sluiting laat de lucht circuleren . Uw schoenen zullen ruiken fris en schoon .
6

Plaats schoenen rechtop in de zak om hun vorm te behouden .


From:http://tuin.98905.com/housekeeping/home-organizing/1002084796.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.