Home & Garden >> Huis Tuin >> Housekeeping >> thuis Organizing >> Content

Hoe maak je een kast voor speelgoed te maken

Als je kinderen groeien , hun speelgoed lijken te vermenigvuldigen en langzaam de overname van uw leefruimte. Als je een kast met de beschikbare ruimte , of een die kan worden georganiseerd om een ​​aantal rekken tegemoet te komen, kunt u de ruimte gebruiken om een georganiseerde ruimte voor speelgoed opslag. Als u uw kind te betrekken bij het ​​proces van het sorteren en organiseren van het speelgoed , kan hij meer kans om zijn speelgoed weg na het spel gebracht . Op zijn minst zal de kast u de mogelijkheid om het opruimen van uw huis en opbergen speelgoed netjes uit sight.Things Je
meetlint nodig Goedkope 4 voorbewerkte rekken planken , 16 cm diep
14 geven - inch witte plank haakjes , een minimum van twee per plank
1/2-inch houtschroeven Electric drill Electric schroevendraaier
Potlood een waterpas
muurankers geschikt is voor uw muur typ
Hammer
Doorzichtige plastic bakken in verschillende maten
Labels
Toon meer instructies
1

Meet de lengte van de beschikbare ruimte op de muur in de kast . In een standaard kast , zul je ongeveer 70 centimeter hebben in de hoogte onder een bestaande plank. Waardoor 12 centimeter tussen de schappen , zal je ruimte voor vier planken , met vloeroppervlak onder de bodem een voor grote speelgoed en over-sized bakken . Kopen van 2

Aankoop vier witte melamine rekken borden die zijn 16 centimeter diep door de gemeten lengte van uw ruimte . De meeste bouwmarkten zal snijden planken om uw afmetingen als de lengte niet uw ruimte past.

Plaats
3 twee beugels aan de onderkant van elke plank , op gelijke afstand van de uiteinden van de plank . Markeer de locatie van de gaten voor de schroeven aan de onderzijde van de plank . Boor een gat starter voor elke schroef met een elektrische boor .
4

Bevestig de beugels aan de onderkant van elke plank met behulp van houtschroeven . Voor planken langer dan 36 centimeter , zal extra beugels nodig zijn voor extra ondersteuning .
5

Houd de eerste plank langs de achterwand van de kast , 12 centimeter naar beneden uit de kast plank. Teken een lijn op de muur om de locatie te markeren . Controleer dat uw lijn waterpas met behulp van een waterpas en aanpassen als dat nodig is . Duid de plaats van de resterende planken verlaten van een minimum van 12 cm tussen elke plank om uw selectie van speelgoed tegemoet .

Houd 6 de eerste plank langs de bovenste lijn op de muur met de beugels aan de onderkant van de plank . Duid de plaats van de gaten van de beugels op de muur met een potlood .
7

Sink muurankers in de muur op uw plaatsen . Bevestig de plank aan de muur met de muurankers .
8

Bevestig de resterende planken aan de muur op dezelfde manier .
9

Schik speelgoed in doorzichtige plastic containers met deksels . Bevestig labels elke container om de inhoud te identificeren . Voor jonge kinderen een foto toevoegen aanwijzing voor het label om hen te helpen vinden het speelgoed.
10

Plaats de plastic containers op de planken . Zet favoriete speeltjes op ooghoogte van uw kind , zodat ze kunnen worden gezien en gemakkelijk te bereiken . Minder gebruikte speelgoed kan een plek op hogere planken te hebben. Plaats grote speelgoed of grote kuipen op de vloer onder de onderste plank .


From:http://tuin.98905.com/housekeeping/home-organizing/1002084672.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.