Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Pull Out kruidenrek Build

Een uitschuifbaar kruidenrek is eigenlijk een open -front lade dat onder een kast of plank kan worden geïnstalleerd en gebruikt om al uw kruidkruiken slaan in een positie die uit het zicht nog niet helemaal toegankelijk . Elke lade kan worden gebruikt voor dit doel , maar door het bouwen van je eigen kunt u de installatie aanpassen aan uw specifieke voorkeur van kruidkruik grootte en de afmetingen van de installatie ruimte te passen . Het project maakt gebruik van elementaire handgereedschap en vereist lade lopers . Wat je
Multiplex plank nodig , 3/4-by-10-by 12 -inch Pagina 2 multiplex platen , 3/4-by-6-by-12-inch
Boor
boorkoppen
houtschroeven , 3/4-inch
Metal L beugels , 1 -inch
Lade lopers
Houten raad , 1/2-by-1-by-12-inch
houtschroeven , 2 -inch Pagina 2 multiplex platen , 3/4-by-8-by-12-inch
Toon meer instructies
1

Stel een 3/4 - door - 10 -by - 12 - inch multiplex op het werkoppervlak naar de bodem boord . Positie twee 3/4-by-6-by-12-inch multiplex platen op hun lange , dunne zijden op de top van de onderste plank , parallel aan elkaar met hun buitenkant zelfs met de rand van de onderste plank .
Pagina 2

Set 1 - inch metalen L beugels aan de binnenkant van de lade , tegen zowel de bodemplaat en de zijkanten . Markeer de positie van de beugel schroeven . Boor elke schroef beugel gat. Bevestig de beugels aan de borden met 3/4-inch houtschroeven . Houd een 1/2-by-1-by-12-inch board over de open voorzijde van de lade , ongeveer een inch onder de bovenzijde van de zijpanelen . Boor een gat door dit bord , dat is de reling , en in elke kant bord . Bevestig de railing aan de zijkanten met 2 - inch hout schroeven .

Hold 3 ladegeleiders tegen de buitenkant van de zijpanelen . Markeer de plaats van de schroefgaten . Boor elk gat en bevestig de loper met 3/4-inch houtschroeven .
4

Plaats de lade onder de kast of plank . Plaats een 3/4-by-8-by-12-inch multiplex aan weerszijden van de lade . Verwijder de lade en positie metalen beugels tussen de multiplex platen en de onderzijde van de kast of plank . Mark de beugel schroefgaten , boor ze uit en bevestig de beugels met 3/4-inch houtschroeven .
5

Plaats de lade in de planken en de positie van de andere helft van de lade lopers . Markeer de plaats van de schroeven voor de andere delen van de lade lopers op deze borden . Boor de schroefgaten en bevestig de lopers met 3/4-inch houtschroeven .

Hoe te opslag naar de onderkant van de trap

Gebrek aan opslagruimte is een probleem in veel huizen , en het gebied onder de trap biedt vaak potentiële ruimte om te helpen dit probleem op te lossen . Hoewel het meestal niet een grote ruimte , kan het gebied of landing op de onderkant van de trap sommige opslagruimte aanbieden. Instructies 1 Plaats een vloer tot het plafond boekenkast of wandrek aan de onderkant van de trap . Dit type van m

Meer dan ooit