Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Housekeeping >> Meubelonderhoud >>

Wat Insecten Leave Schaafsel onder Meubilair

?

Houtkrullen hieronder meubelen betekent meestal een aantal hongerige insecten voedt . Er zijn verschillende insecten die hout aantasten , en de schade die ze verschilt per regio en het klimaat veroorzaken . Ondergrondse en Drywood termieten , bijvoorbeeld meer een probleem in warmere klimaten . Als je in een regio waar het klimaat koeler , bent u waarschijnlijk meer bezig met houtmieren . In kustgebieden waar het klimaat is vochtig , kan houtboorders de boosdoener zijn.
Termieten

De termieten zijn vaak de eerste insect dat in je opkomt als mensen te maken hebben met hout schade . Termieten vertrekken houten scheren onder uw meubels , maar ook andere sporen van besmetting bestaat termieten uitwerpselen en exit gaten in het hout . Deze kleine bugs bouwen kolonies binnenkant van het hout en eten weg bij de houtvezel dus de schade is meestal niet meteen gezien. Tegen de tijd dat de schade is gedaan , het is vrij ver langs . Zij over het algemeen aan te vallen en teisteren naaldhout . Modder shelter buizen leveren het bewijs van termieten besmetting . Hoewel termieten besmetting kan voorkomen in tal van klimaten , ze zijn vooral actief in tropische klimaten .
Carpenter mieren

Carpenter mieren zijn niet altijd zo schadelijk als termieten , maar als ze worden overgelaten aan niet beschadigen lang kunnen ze veel bereiken . Ze eten niet het hout als sommige insecten , maar ze ingraven in hun huis te bouwen . Bewijs van houtmier besmetting is de aanwezigheid van hout scheren of frass onder het meubilair. De houtkrullen zullen insect onderdelen bevatten. Carpenter mieren zijn rood- zwart en bouwen hun nesten in holtes boven de grond . De nesten hebben geen opkomst gaten , maar de mieren in en uit de kolonie te foerageren naar voedsel en water .
Powderpost Kevers

Twee powderpost kevers die schade hout zijn de Lyctid en Anobiid . Het is de larven van deze kevers die boring in het hout en voeden zetmeel . Beide zijn kleine roodachtig bruin tot zwart insecten , maar ze hebben een aantal verschillen . Het hoofd van de Lyctid powderpost kever is zichtbaar van boven , maar het hoofd van de Anobiid niet . De Lyctid vernietigt meestal hardhout zoals vloeren, meubels en kasten ; de Anobiid vernietigt vooral naaldhout en is vooral actief in vochtige klimaten . Bewijs van beide is zeer fijn poeder . De Lyctid verlaat stoffige poeder en de Anobiid laat een poeder dat is gruizig
Houtboorders

Ronde - leiding en een flatscreen - headed houtboorders onderscheiden zich door de gaten dat ze te maken : . Één ronde tot ovaal en de andere afgeplat naar ovaal. De houtkrullen achtergelaten door deze insecten zijn ofwel poedervormige of zanderig . De rondhoofdige kever heeft een uitgesproken capsulevormig hoofd , terwijl de larven van de flat - headed kever ergens hebben een afgeplat gebied achter het hoofd. Zowel eten zacht- en hardhout . Geen van deze kevers vaak teistert oud hout of hout dat al is aangetast , zodat de schade beperkt is tot de eerste generatie ; de volgende generatie zal verder met hout dat nog niet aangetast teisteren . De insecten zijn ook verschillend in hun uiterlijk . De rondhoofdige kever heeft lange antennes en is kleurrijk ; de flat - headed kever heeft metallic kleur .

Hoe kan ik een Nick Fix in een leren stoel

Leder - de huid van dieren zoals herten en runderen - is uitgegroeid tot een populaire keuze voor kleding , schoenen, accessoires en vooral meubelen . Ook al leer is een duurzaam materiaal , kan het nog steeds worden gekrast , gescheurd en gejat . Het inhuren van een professionele leer restaurateur kan brok nemen uit uw budget . Gelukkig doe-het -zelf- leer reparatie kits zijn beschikbaar om uw le

Meer dan ooit