Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Housekeeping >> Meubelonderhoud >>

Hoe te Thin Neatsfoot Oil

Pure neatsfoot olie is gemaakt van vee beenmerg en heeft een gele , vettige consistentie. Deze olie wordt gebruikt om te schitteren , verzachten , polijsten en te behouden leer. U vindt er ook petroleum of siliconen gebaseerde neatsfoot olie , maar dit soort van olie zal breken de leer vezels en eventuele stiksels. Je wilt niet om het even wat toe te voegen aan pure neatsfoot olie te dun als deze olie al een dunne consistentie . U wilt dun de olie door toepassing . Als je dat niet doet , kunt u per ongeluk van toepassing te veel olie in een keer, verstoppen de poriën van uw leer en maakt het slijmerige .
Wat je nodig hebt
Spons
Water
Emmer
glycerine zeep
Magnetronbakjes cup
Dikke borstel , watje of schoon washrag Kleding Leer conditioner
Instructions
1

Stel uw lederen artikelen in de zon. Dit maakt het materiaal makkelijker om mee te werken en zal de olie te laten onderdompelen in een betere .
2

Wrijf het leer met een spons en warm water . De spons moet vochtig zijn , niet druipen .
3

Reinig het leer met een kleine hoeveelheid glycerine water en zeep op de spons . Spoel af en knijp de spons regelmatig in een emmer warm water .
4

Giet een kleine tot middelgrote hoeveelheid pure neatsfoot olie in een magnetron -safe cup . U kunt altijd meer giet deze indien nodig . Verwarm de beker en de olie in de magnetron voor een paar seconden. Dit zal helpen het dringen in het leer beter .
5

Dompel een dikke borstel , watje of schoon washrag in de beker van olie. Een dun laagje olie op het leer . Laat de olie dringen in het leer tussen de lagen . U zult willen drie of zo lagen aanbrengen .
6

Veeg de overtollige olie uit het leer met een schone , droge washrag . Volg de oliën met een lederen conditioner .

Een remedie voor het nemen van Lacquer Uit een Brass Bed

Zeer weinig spreekt meer van ouderwetse charme dan een oude koperen bed . Zulke charmante bedden , echter vereisen doorgaans poets-en reinigingsmiddelen aan hen om hun volledige potentieel te brengen . De aanwezigheid van verkleurde en peeling lak draagt ​​bij aan de taak door te belemmeren aanslag verwijderen en polijsten. Een polish zelfs in kleur en glans niet kan worden bereikt totdat alle oud

Meer dan ooit