Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Housekeeping >> Meubelonderhoud >>

Hoe uw matras Renew

We brengen ongeveer een derde van ons leven liggen op onze matrassen , dus er is geen vraag die we zetten ze door hun tempo . Kort te vervangen , er is niet veel dat je kunt doen om de vergrijzing van de matras die zakt of heeft permanente depressies helpen , maar alles wat nodig is om de kracht van een matras in goede staat te vernieuwen is een beetje tijd en elleboog grease.Things je nodig hebt
Vacuüm met stoffering gehechtheid
Water
Emmer
bekleding reinigen oplossing
poetsdoek
Stiff reinigingsborstel Electric fan ( s ) ( optioneel ) op Twitter Stof luchtverfrisser ( optioneel )
Toon Meer instructies
1

Verwijder al het beddengoed van uw matras en wassen het. Een frisse bed begint met vers strooisel . Kopen van 2

Verplaats de matras naar een open plek , zodat je toegang hebt tot alle kanten kan hebben .
3

Zuig de matras grondig , voor-en achterkant , met behulp van uw stoffering gehechtheid .
4

Mix bekleding reinigen oplossing en water in de emmer , na aanwijzingen van de fabrikant . Week de poetsdoek ; wring het uit tot het licht vochtig . Veeg de gehele matras , re - bevochtiging en wringen de lap als dat nodig is.
5

Breng extra schoonmaak oplossing voor elk gekleurd gebieden , met behulp van de doek opnemen. Gebruik de borstel om voorzichtig wrijven de vlekken . Hardnekkige vlekken kunnen aanvullende behandelingen nodig .
6

Spuit de hele matras met stof luchtverfrisser ( zoals Febreze ) indien gewenst. Laat de matras goed drogen . Met behulp van een elektrische ventilator kan het proces versnellen langs .

Wat is Meguiar's Cleaner Wax

? Meguiars , Inc is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in eerste alleen meubels polijsten. Aangezien het bedrijf geopend in 1901 , is het product van de Meguiars ontwikkeld om wax en schonere omvatten . Vanaf 2011 Meguiars produceert meer dan 300 verschillende boenwas, poetsmiddelen , schoonmakers en conditioners voor een verscheidenheid van oppervlakken voor het huis, voertuigen en machine

Meer dan ooit