Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Housekeeping >> Meubelonderhoud >>

Hoe te verwijderen van een brand lucht van rook Meubelen

Na een brand , de geur van rook blijft hangen voor een lange tijd en kan moeilijk te verwijderen zijn. Rook doordringt stof en krijgt in het materiaal van uw meubels , waardoor de geur er om te blijven nadat het vuur is al lang gedoofd . Geef niet op uw meubels ; proberen om de geur in plaats van het wegwerken van het te verwijderen . Er kunnen meerdere pogingen , maar het kan zijn done.Things je nodig hebt
Baking soda
Vacuum
Anti - geur spray
Toon meer instructies
1 < p> Strooi zuiveringszout royaal over de meubels . Laat het zitten 's nachts . Baking soda is goed in het leechen slechte geuren van oppervlakken .

Vacuüm Pagina 2 van de baking soda zonder gebruik te gebruiken eventuele bijlagen .

Neutraliseer 3 de geur van de rook met een anti - geur spray . Breng de spray op het hele stuk en laat ze drogen . Meubels sprays kan ook werken , maar anti - rook of anti-geur sprays zal waarschijnlijk sneller en beter werken .
4

Stoom reinigen van de meubels . Huur een stoomreiniger bedoeld voor tapijt en gebruiken om uw meubels schoon . Het warme water en ontgeuren zeep zal de geur te verwijderen uit uw items . Scrub je meubels met behulp van de bijlagen die komen met de stoomreiniger voor het beste resultaat .
5

Huur een professional aan een ozon behandeling uit te voeren , indien andere methoden falen . De ozon behandeling verwijdert zuurstof uit de kamer , het vrijgeven van deeltjes die een negatieve invloed hebben op de geur en de bestrijding ervan . U kunt een machine huur zelf , maar het zou veel gemakkelijker --- en veiliger --- om een ​​professionele doe het .

Hoe maak je een laminaatvloer Bedek

Terwijl laminaat vloeren zijn niet zo gevoelig voor schade als hardhouten vloeren , ze nog steeds bescherming tegen krassen van schoenen of meubels verschuiven vereisen . Volgens de World Floor Covering Association , tapijt lopers evenals rubberen pads zijn essentiële accessoires die uw vloer te beschermen tegen schurende oppervlakken die de afwerking kunnen beschadigen . Je ziet ze vaak te vinden

Meer dan ooit