Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Housekeeping >> Meubelonderhoud >>

Gemeenschappelijke Acacia

De boom die bekend staat als de gemeenschappelijke acacia is eigenlijk niet een acacia aan allen; het is een lid van de erwt familie . Ook wel de valse acacia , pseudoacacia en zwarte sprinkhaan , deze boom is inheems in Noord-Amerika en komt in de VS en in delen van Canada . Aardrijkskunde

Deze bomen oorspronkelijk groeide vooral in de Appalachian Mountains van Noord-Amerika en delen van het Ozark Plateau . Echter , deze boom is op grote schaal elders aangeplant en is gevoelig voor gecultiveerde gebieden ontsnappen . De moderne assortiment omvat de gehele continentale VS en delen van Canada , Zuid-Amerika , Europa, Australië , Azië en Afrika .
Identificatie

De gemeenschappelijke of valse acacia is een middelgrote boom met diep gegroefd , donker gekleurde schors en kleine blaadjes die samen een grotere verbinding blad. Deze boom is opmerkelijk voor de korte doornen het draagt ​​aan de basis van elk blad en haar neerhangende crème - to- witte bloemen .
Levensduur

Deze bomen relatief snel groeiende , maar leven een kortere tijd dan vele andere soorten . Gemeenschappelijke acaciabomen algemeen wonen ongeveer 90 jaar . Zaailingen hebben de neiging om een hoge mate van overleving als gevolg van hun brede verspreiding wortelstelsel . Deze bomen hebben de neiging om struikgewas te vormen , met de oudste bomen in het midden .

Hoe schoon Scotch Guarded Bekleding

Een Scotchgard behandeling helpt om uw bekleding te beschermen tegen vlekken , maar het hoeft niet uw bekleding volledig vlekbestendig maken . Terwijl de meeste vuil veegt met weinig meer dan een alcohol - vochtige doek , het wegwerken van hardnekkige vlekken vereist een beetje van arbeid en doorzettingsvermogen voor succes . Ten volle te profiteren van de behandeling te nemen, moet je snel handel

Meer dan ooit