Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een leren bank Mend

Hoewel leer is een duurzaam materiaal , kan dagelijks gebruik ertoe leiden dat uw leren bank beschadigd raken . Huisdieren , kinderen en volwassenen kunnen allemaal bijdragen aan scheuren, scheuren en krassen . Het hebben van de leren bank professioneel gerepareerd kan heel duur zijn , en proberen om de bank te krijgen om het leer restaurateur kan een moeilijke taak zijn . Probeer in plaats daarvan herstellen van de leren bank yourself.Things je nodig hebt
Pluisvrije doeken
Ontsmettingsalcohol
Leer reparatieset
Schaar
Chamois
Gedistilleerd water
Olijfolie Kleding Leer reiniger en conditioner
Toon meer instructies
Rips en Tears
1

Veeg het gebied met een niet-pluizende doek bevochtigd met alcohol en laat het leer lucht drogen . kopen van 2

weggesneden losse draden over het beschadigde gebied met een schaar .

Maak 3 een snee iets groter dan de beschadigde oppervlakte in het grondweefsel . Leg de rugweefsel bovenop de beschadigde leer en duw hem in de rip . Duw het overtollige rugweefsel onder de onbeschadigde leer.
4

Breng de plamuur met de spatel over de schade gebied in een gelijkmatige laag . Laat de plamuur droog gedurende een uur. Na de toegewezen tijd , zal de plamuur kleverig gevoel .
5

Leg het papier staan ​​op de top van de plamuur en druk het in de verbinding . Laat het een nachtje drogen . Trek het graan papier van de plamuur .
Krassen
6

Wrijf de krassen met een zeem bevochtigd met gedestilleerd water gedurende een aantal passes . Ga verder met de resterende stappen als de krassen zijn nog zichtbaar.
7

Dompel de hoek van een niet-pluizende doek in olijfolie . Wrijf het krassen met een vochtige doek in een cirkelvormige beweging . Blijven wrijven de krassen totdat ze niet meer zichtbaar zijn .
8

Maak een schone , stofvrije doek met koud water . Veeg de olie uit de leren bank met de doek . Schoon en de toestand van de leren bank als je normaal zou doen .

Reinigingsproducten voor Microfiber Furniture

Alle meubels geleverd met een label met vermelding van de wijze waarop aan het schoon te maken , en dit geldt van microfiber meubels ook. Mogelijke reiniging codes zijn W , wat betekent water ; S , wat betekent oplosmiddel; W /S , wat betekent gebruik beide; en X betekent dat alleen schone meubels met een droge borstel . Wees voorzichtig bij het ​​kiezen van een reinigingsmiddel voor uw microfib

Meer dan ooit