Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te verwijderen hondenhaar Uit een Sofa

Honden werpen hun vacht wanneer seizoenen veranderen . Honden schuur meer wanneer nerveus , boos of boos . Alle van de loods haar niet zelf schoon te maken - het kleeft aan uw tapijten , gordijnen , en uw meubilair . Het verwijderen van haren van huisdieren lijkt een full - time baan , en het kan snel frustrerend. Kortharige honden hebben dunne , naaldachtige haren die vasthouden aan stoffering . Honden met langere jassen hebben haar dat kleeft en weeft zich te stoffen. U kunt hondenhaar verwijderen uit een sofa of bank met een paar direct beschikbaar schoonmaakproducten en veel determination.Things Je
Rubber borstel
Baking soda nodig
wasverzachter
Vacuum
rubberen handschoen
Water
Duct tape
Hond poetsen
Toon meer instructies
1

borstel de bank met behulp van een rubberen borstel . Dit lost hardnekkige haren hond. Kopen van 2

Strooi zuiveringszout over uw bank voordat stofzuigen . Zuiveringszout vermindert de statische lading van katten-en hondenharen , waardoor ze makkelijker te verwijderen . Baking soda neutraliseert ook huisdier geuren . Sproeien verdunde wasverzachter op de bank voordat stofzuigen heeft een soortgelijk effect .

Vacuum 3 de bank met behulp van een slang of borstel .
4

Bevochtig je vingers . Wrijf je vingers langs de bank . De hond haar samendoet aan je vingers . Laat uw bank om te drogen. Op dezelfde manier kunt u een rubberen handschoen dragen en dempen de toppen van de vingers .
5

Rol een strook plakband om je hand , kleverige kant naar buiten . Klopje versla de bank . De plakkerigheid van de band werkt als een lint roller , het oppakken van de resterende haren. Terwijl kleverige pluizen rollers zijn gemakkelijk verkrijgbaar in de handel , het gebruik ervan op een regelmatige basis voor meubels kan worden onbetaalbaar .
6

Poets je bank met een hond borstel. Hond borstels zijn ontworpen om haren te verwijderen . Test op een onopvallende plek op de bank eerst om ervoor te zorgen dat de borstel niet de bekleding beschadigen .

Hoe maak je een linnen Sofa Clean

Linnen is een duurzame stof gemaakt van de vlasplant . De vezels zijn sterk en gemakkelijk geverfd , waardoor ze een veelzijdig materiaal . Banken gemaakt met linnen hebben een elegante uitstraling en zal blijven zoeken op deze manier als ze goed worden onderhouden . Zorg moet worden genomen om ervoor te zorgen dat het linnengoed is niet verwoest tijdens cleaning.Things Je Vacuum Spot schoner W

Meer dan ooit