Home & Garden >> Huis Tuin >> Housekeeping >> Meubelonderhoud >> Content

Hoe te verwijderen Water Vlekken Van Marvin Wood

Volgens de Marvin website , de beste tool voor het wegwerken van water vlekken op kaal hout is om het weg te bleken met behulp van oxaalzuur . Oxaalzuur kristallen zijn te vinden in bouwmarkten , huis en tuin , apotheken en zelfs sommige supermarkten . Hoewel beschikbaar , oxaalzuur vrij krachtig . Draag altijd chemisch bestendige rubberen handschoenen, veiligheidsbril en lange kleding bij het hanteren , de toepassing of het mengen van het zuur . En het ongewild drupt de hardhouten onder je vermijden , leg een doek onder het werk area.Things Je
Plastic container
oxaalzuur kristallen
Water
Doek
Kleine kwast nodig
Tack doek
Sponzen
280 - korrel schuurpapier Heb Drop doek
Chemisch bestendige handschoenen
Goggles
Toon meer instructies
1 < p > Wrijf het hout krachtig met tack doek om elk oppervlak vuil te verwijderen . kopen van 2

Meng 2 el . oxaalzuur kristallen met een kop heet water in een plastic container .

Bevochtig 3 een klein penseel met het mengsel en bevochtig de vlek met de oplossing .
4

Laat het oxaalzuur in plaats totdat de vlek weg is gebleekt . Dit kan minder dan een half uur voor zachte houtsoorten of meer dan een uur voor hardhout nemen . Herbevochtig de vlek als nodig is om het oxaalzuur uitdroogt .
5

Veeg het gebied schoon met een schone vochtige spons en warm water .
6

Mix een kleine hoeveelheid van een 12:59 oplossing van ammoniak en water . Dompel een schone spons in de oplossing en wrijf het behandelde gebied mee . Dit zal het oxaalzuur te neutraliseren en het houden van het bleken van het hout verder of te verhelderen elke vlek op het hout aangebracht op een later tijdstip .
7

Veeg het gebied schoon met een schone vochtige spons en warm water . Handdoek droog en laat het hout drogen verder gedurende 24 uur .
8

opnieuw de water vlek . Als het is nog steeds zichtbaar , herhaalt u stap 1 tot en met 7 .
9

Zand het gebied licht , in de richting van het hout , met korrel 280 schuurpapier . Veeg zaagsel met een droge penseel weg . Wrijf het oppervlak krachtig met een tack doek .


From:http://tuin.98905.com/housekeeping/furniture-care/1002084085.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.