Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Housekeeping >> Meubelonderhoud >>

Wat Gets Out Sharpie op een Desk

Soms gebeurt - een permanent marker , zoals een Sharpie sluipt zijn weg in doos voor de kleuring leveringen van uw kind, zodat u met een tafelblad bedekt met lastige vlekken ? . Je hoeft niet naar het bureau te gooien in de vuilnisbak of leven met de gevolgen van uw toezicht. Reinigen met de juiste supplies stoot de lelijke bewijs snel. Wrijf het Away

Bij het omgaan met gepolijste houten oppervlakken , soms de beste oplossing is een beetje wrijving, aangezien het toepassen van agressieve chemische producten kunnen ontdoen van het oppervlak en laat je met een geruïneerde tafelblad . Voordat je iets anders wilt proberen die regelmatig roze school- gum en proberen om de vlekken te laten oplossen . Een andere oplossing : dry-erase marker . Kleur over de permanente markering met een dry-erase marker , vervolgens inwrijven met een whiteboard wisser . De dry-erase marker verdwijnt , het nemen van de Sharpie eronder mee in het proces.
Hairspray of Sunscreen

Enkele veel voorkomende huishoudelijke artikelen , waaronder haarlak en zonnecrème , zijn effectief voor het verwijderen van zware permanent marker vlekken . Wees voorzichtig met deze producten , wel, vooral als het werken op hout. Test ze in minder zichtbare gebieden eerst , omdat de chemicaliën sommige afwerkingen kunnen beschadigen. Maken van een van deze producten om de vlekken , laat ze op een paar minuten , veeg de haarlak of zonnebrandcrème weg met een zachte doek . Als u het opknoping rond en je probeert te merken van een kunststof tafelblad te verwijderen , aceton werkt goed .
Tandpasta

Tandpasta heeft een extra gebruik op de top van het houden van uw tanden schoon . De minty - verse stof fungeert als een relatief zachte methode voor het verwijderen van permanent marker van harde oppervlakken , zoals hout . Laat een beetje witte tandpasta dringen in elke vlek voor ongeveer vijf minuten , veeg . " Good Housekeeping " magazine raadt het mengen van gelijke delen tandpasta en zuiveringszout voor het reinigen van vlekken op houten tafelbladen . Wrijf de pasta over de merken , gebruik dan een tweede vochtige doek om het oppervlak schoon .
Homemade
Mengsel

andere at-home mengsel voor het verwijderen van zware permanent marker vlekken : bakpoeder en afwasmiddel . Meng elkaar om een dikke pasta te maken . Breng de pasta royaal aan de merken, dan scrub het oppervlak tot ze schoon zijn . Omdat dit mengsel neemt een beetje meer elleboog vet om te werken , het is het meest geschikt voor het reinigen van onafgewerkte houten desktops , hout met een veerkrachtiger afwerking en andere, minder gevoelige oppervlakken . Wanneer u klaar bent het schoonmaken een vochtige doek om eventueel achtergebleven resten te verwijderen .

Schoonmaken Stoel Pads in de Wasmachine

Stoel pads zijn een gemakkelijke en goedkope manier om kleur en comfort toe te voegen aan uw eetkamer of keuken . Echter, omdat ze vaak worden gebruikt rond een eettafel , voedselresten kan een probleem zijn . Gelukkig, ze zijn meestal gemakkelijk te reinigen en kan zelfs in de wasmachine gewassen worden . Fabrikant Reinigingsinstructies Voordat u een stoel pad gooien in de wasmachine , controle

Meer dan ooit