Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe schoon gebrande suiker Off the Stove

Wanneer een recept misgaat , vooral een die warme of gesmolten suiker is , kun je jezelf met een puinhoop op je handen en op je fornuis . Gebrande suiker kan bijzonder sterk zijn wanneer zij hecht aan een hard oppervlak zoals een kachel. Echter, hoeft u niet te worden geplakt met de kleverige troep altijd. Gebruik een paar eenvoudige stappen om de aangekoekte rotzooi verjagen , en herstellen van uw keuken om orde en netheid .
Wat je nodig hebt
Spons
Papieren handdoeken
afwasmiddel
nylon schrobben spons
Dish vod
Instructions
1

Doordrenk de gebrande suiker door het plaatsen van een doorweekte spons of een papieren handdoek op de vlek . Zorg ervoor dat het niet zo drassig dat water loopt op andere delen van uw kachel , maar is nat genoeg om het water te laten om de vlek laten weken en los het op voor gemakkelijke verwijdering .
2

Zet de oven op te 400 graden Fahrenheit gedurende 10 minuten . Dit zal de warmte mogelijk maken van uw oven voor op zachtjes op te warmen het fornuis en verder los te maken van de ingebrande suiker terwijl het zuigt .
3

Plaats een dubbeltje -sized druppel sterke afwasmiddel op een nylon schrobben spons . Schrob de vlek met een aanzienlijke hoeveelheid elleboog vet . De vlek zal gemakkelijk optillen van uw kachel .
4

Gebruik een schone, vochtige schotel doek te vegen beneden de kachel oppervlak en om alle sporen van zeep te verwijderen . Herhaal dit proces totdat uw kachel is schoon en vrij van zeep en vlekken .
5

Verwijder in lood branders en lekbakken , en dompel ze in een gootsteen vol warm , schuimend water . Laat ze genieten van een half uur voor het schrobben ze met een nylon spons tot schoon . Droog de branders en lekbakken grondig voordat u ze weer op uw kachel .

Hoe te Stains Get Out van een aluminium Coffee Urn

Een grote aluminium koffie urn kunt u koffie maken voor een publiek , maar na enkele potten koffie , de binnenkant van de urn wordt gekleurd . Naast koffie vlekken , witte of grijze vlekken ontstaan ​​door minerale afzettingen achtergelaten door het verwarmde water in de urn . Hoewel koffievlekken normaal gesproken moet minder inspanning schoon te maken dan minerale afzettingen , zowel vereisen ge

Meer dan ooit