Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een KitchenAid Glas kookplaat Reinig

Uw KitchenAid glas kookplaat waarschijnlijk krijgt veel slijtage door dagelijks gebruik . Morsen, vet spatten en overvolle potten allemaal achter een plakkerig residu . Gelukkig , je KitchenAid glazen kookplaat is eenvoudig te reinigen met een aantal veel voorkomende huishoudelijke artikelen en een paar speciale gereedschappen . Met een beetje schrobben , zal uw kookplaat weer sprankelend .
Wat je nodig hebt
Soap
Water
zachte doek of spons
Papieren handdoekjes
kookplaat polijsten crème
kookplaat schraper
Instructions
Kleine voedselresten en Spatters
1

Wacht tot het fornuis is koel genoeg om aan te raken , maar is nog steeds een beetje warm . Doop een spons in een mengsel van warm water en zeep.
2

Scrub de lekkage totdat het wegspoelt .
3

Droog de kookplaat grondig .

Dark Stains , ingebrande etensresten , Metal en krassen verhuur 4

Wacht totdat de kachel volledig is afgekoeld. Reinig het gebied met een zeepachtige spons om zoveel voedsel als mogelijk te verwijderen .
5

Wrijf de vlek of kras met behulp polijsten crème en een papieren handdoek tot het verdwijnt .
6

Poets de gehele kookplaat met het polijsten crème .
Suikerhoudende Morserijen
7

Wacht tot het fornuis is koel genoeg om aan te raken , maar nog steeds warm. Gebruik een kookplaat schraper om voorzichtig schrapen de lekkage uit de kookplaat .
8

Laat de kachel afkoelen .
9

Polish de gehele kookplaat met behulp van polijsten crème.

Dirt Devil Breeze Zakloze Attachment Instructies

De Dirt Devil Breeze rechtop zakloze is uitgerust met een allergeen filtersysteem , 25 meter lange snoer , 12 amp motor , koplampen , 13 - inch brede werkbreedte , automatische hoogteverstelling en cycloon zuigkracht . Het toestel wordt verkocht in vele huis detailhandel of apparatuur winkels als op het internet , en wordt geleverd met een volledige set van accessoires gereedschap . Bevestigen van

Meer dan ooit