Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Smudge Prints Off RVS Koelkasten Krijg

Terwijl roestvrijstalen apparaten geven uw keuken een scherpe en moderne look , ze nooit schoon blijven voor lang. Het reflecterende oppervlak van roestvast staal toont alle onvolkomenheden zoals vlekken en vingerafdrukken . Het is bijna onmogelijk om te voorkomen dat er vegen verschijnen op het stalen oppervlak , maar je kunt ze verwijderen met gemeenschappelijke huishoudelijke producten aan de oppervlakte glanzend en aantrekkelijk te houden . Het reinigen van uw rvs koelkast regelmatig zal ervoor zorgen dat het apparaat ziet er zijn best voor vele jaren.
Wat je nodig hebt
Mild afwasmiddel
Bowl
Basten -witte azijn
Spray fles
handdoeken
Groente, baby of olijfolie
Club soda
Papieren handdoeken
Citroensap
Instructions
1

Behandel de vlekken met 1 eetlepel milde afwasmiddel in combinatie met 1 liter warm water in een kom . Bevochtig een washandje in het sopje en veeg de vlekken in de richting van de nerf . Spoel het oppervlak met warm water en droog het met een zachte washandje .
2

Giet witte azijn in een spuitfles en mist de koelkast . Veeg de azijn op het roestvast staal met een zacht en vochtig washandje in de richting van de nerf . Azijn niet te worden gespoeld . Droog het oppervlak met een zachte handdoek of washandje nadat u de vingerafdrukken te verwijderen .
3

Verwijder moeilijke vlekken door schijnt het roestvrij staal met olijfolie , plantaardige of babyolie . Breng 1 theelepel van de olie op een zacht washandje en wrijf deze over het oppervlak in de richting van de nerf . Breng olie aan op het washandje als nodig is , totdat u het gehele oppervlak bedekken .
4

Reinig het oppervlak van de rvs koelkast met sodawater om strepen en vlekken te verwijderen . Bevochtig papieren handdoeken of een washandje met de soda en wrijf het over de getroffen gebieden . Spoel de club soda uit de koelkast en droog het oppervlak met een zachte handdoek onmiddellijk te watermerken te voorkomen.
5

Breng pure citroensap tot een washandje en wrijf deze over het oppervlak . Veeg het citroensap over de vlekken en spoel het gebied met warm water . Droog de koelkast met een zachte handdoek .

Hoe te kookplaat Vent Filters reinigen

Het is een goede zaak dat de filters voor afzuigkappen zijn verborgen voor het publiek ; als je eenmaal onder de motorkap controleren , zou je snakken naar wat je tegenkomt. De dunne , gaas -achtige scherm uw vent filter , een magneet voor het verzamelen van vet en smurrie . Als dat is wat je ziet, in ieder geval het toont uw filter werkt en doet zijn werk . Geef het een helpende hand met het scho

Meer dan ooit