Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te verwijderen Gebakken - op voedsel van een Stove Top

Veelgestelde blootgesteld aan voedsel ploetert en puin , kan een kookplaat vuile en onhygiënische geworden . Het uitblijven van een kookplaat te reinigen na elk gebruik kan leiden tot een gebakken - op voedselresten op het fornuis . Gebakken - op voedsel trekt insecten en veroorzaakt een kookplaat aan ruikt fout . Acid - gebaseerde voedingsmiddelen kan uiteindelijk geëmailleerde oppervlakken beschadigen op een kookplaat . Regelmatig schoonmaken van een kookplaat behouden hun esthetische aantrekkingskracht en houdt ze goed functioneren . Verwijder
gebakken - op voedsel van een kookplaat met behulp van elementaire benodigdheden en technieken . Dit is wat je
2 el Need . afwasmiddel
Warm water
Plastic kom
2 schone theedoeken
Boter mes
Baking soda
Papieren handdoeken
Instructions
1

Laat de kookplaat volledig afkoelen .
2

Combineer 2 el . afwasmiddel met 1 qt . van warm water in een plastic kom . De oplossing goed te mengen .
3

Maak een schone vaatdoek in de zeepoplossing. Veeg het vuil fornuis met de vochtige doek om losse etensresten en vuil te verwijderen . Vaak spoel de dishrag met vers water om te voorkomen dat het opnieuw aanbrengen grime aan de kookplaat.
4

Schraap de aangekoekte etensresten met een boter mes . Houd het fornuis gesmeerd met de oplossing om te voorkomen dat het oppervlak raakt bekrast. Druk zachtjes op het mes . Verwijder zoveel hardnekkige smurrie mogelijk .
5

Strooi zuiveringszout royaal boven alle resterende aangekoekte resten op te treden als een schuurmiddel .
6

Verder schrobben van de kookplaat met de dishrag en oplossing voor de resterende gebakken - op voedsel goed te verwijderen . Vaak spoel de dishrag met vers water om te voorkomen dat het opnieuw aanbrengen puin aan de kookplaat.
7

Bevochtig een schone vaatdoek met warm water . Veeg de kookplaat met de vochtige doek om weg te spoelen de zeepoplossing en eventuele resterende vuil .
8

Veeg de kookplaat met een schone papieren handdoeken tot het goed droog .

Hoe schoon witfilm Uit een keramische Crock Pot

Na het gebruik en het reinigen uitneembare keramische bekleding van uw crock pot , is er af en toe een witte waas rondom de binnenkant van de voering zijn. Deze film wordt waarschijnlijk veroorzaakt door hard water . Hoewel dit wit film is lelijk , het heeft geen invloed het gebruik van de crock pot . De meeste handleidingen waarschuwen tegen het gebruik van schuurmiddelen en schuursponsjes op de

Meer dan ooit