Home & Garden >> Huis Tuin >> Housekeeping >> schoonmaken Toestellen >> Content

Hoe de band veranderen op een Dyson stofzuiger

De band op de Dyson rechtop vacuüm is verantwoordelijk voor de overdracht van het spinnen van de motor van de stofzuiger om de borstel roll . Dyson stofzuigers zuigkracht om vuil en ander afval te vangen , maar de zuigkracht alleen niet vuil te verwijderen uit dieper in het tapijt stapel . Een agitator borstel roll is van essentieel belang bij het verstrekken van de nodige zwaaiende beweging om de deeltjes te tillen uit het vloerkleed of tapijt . Een versleten of beschadigde band zal de borstel roll draai niet maken , of spin efficiënt , waardoor de riem te degraderen door oververhitting of breken altogether.Things Je
Flat schroevendraaier
vervanging band
Show nodig meer instructies
1

Haal de Dyson stofzuiger en druk op de hendel ontgrendeling om het handvat te verlagen. Draai de stofzuiger om, zodat de onderkant van de reiniging hoofd naar boven wijst .

Verwijder 2 de drie plastic schroeven die de reiniging hoofd te bedekken op de bodem van de reiniging hoofd met een platte schroevendraaier . Verwijder de plastic afdekking van de onderkant van het vacuüm .

3 Schuif de borstelrol van de twee sleuven ( een aan elke zijde van de reinigingskop ) .
4

Verwijder de riem ( of band ) van de borstel roll. Trek de riem van de metalen aandrijfas aan de linkerkant van de Dyson motor .
5

Schuif de nieuwe riem op de borstel rol en plaats deze op dezelfde locatie eerder door de versleten band bezet. Moet de gordel om de metalen aandrijfas grenzend aan de motor van de stofzuiger is .
6

Schuif de borstel roll terug in de sleuven aan de zijkanten van de zuigmond . Wees voorzichtig bij het vervangen van de borstel rol als de nieuwe band zal de spanning van toepassing zijn op de borstel roll en maken te vervangen door een iets moeilijkere taak dan te verwijderen .

Plaats
7 de reiniging hoofd deksel weer op de bodem van de Dyson reiniging hoofd en draai de plastic schroeven met de schroevendraaier .

Steek
8 de stofzuiger in het stopcontact en zet de stofzuiger . Controleer de borstel roll. Een draaiende borstel roll betekent een succesvolle vervanging van de riem .


From:http://tuin.98905.com/housekeeping/cleaning-appliances/1002083611.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.