Home & Garden >> Huis Tuin >> Housekeeping >> schoonmaken Toestellen >> Content

Bijna een luchtbevochtiger Filter

Tijdens het droge seizoen , kunt u een luchtbevochtiger rijden elke dag . Als je tijd niet uit hoeft te nemen om goed onderhouden van uw luchtbevochtiger met een dagelijkse en wekelijkse schema van het schoonmaken , misschien ontdek je een vreemde geur uit filter van het apparaat . Ruik

Als u iets vreemds uit uw luchtbevochtiger ruiken , de dader is meestal een probleem met de filter . De geur is meestal muffe of aardachtige . Het zal je waarschijnlijk denken aan het lopen in een vochtige kelder . Terwijl de geur aanwezig is in uw luchtbevochtiger hele tijd is , zul je het sterkst opvalt als het apparaat loopt , duwen vochtige lucht in uw huis . Na verloop van tijd , kan de geur sijpelen in vloerbedekking of stoffen in dezelfde kamer bij de luchtbevochtiger .
Oorzaak

De oorzaak van de geur in uw luchtbevochtiger filter is meeldauw of schimmel . Deze gemeenschappelijke schimmelgroei gedijen in vochtige gebieden . Met zijn waterreservoir , het voortdurend nat filter in uw luchtbevochtiger is een ideale voedingsbodem voor schimmels . Als fan van de luchtbevochtiger duwt vochtige lucht uit het filter uit in uw huis, het duwt ook schimmelsporen . Niet alleen heeft dit ertoe leiden dat de onaangename geur die je hebt gemerkt , maar het kan ook leiden tot schimmel groei in andere gebieden van uw huis .
Solutions
< p > U kunt ontdoen van de geur in uw luchtbevochtiger filter door het wegwerken van de mal . Als er slechts een kleine hoeveelheid schimmel groeit , verwijder het filter uit de bevochtiger . Dompel het volledig in een oplossing van een deel witte azijn en een deel water . Terwijl het filter is het weken , spoelen het interieur van uw luchtbevochtiger . Vul het met een oplossing die een deel bleekmiddel , vijf delen water . Laat deze oplossing zitten voor ongeveer 15 minuten , dan dumpen het uit en spoel de luchtbevochtiger ook. Als u klaar bent , verwijder het filter uit de azijn oplossing en spoel het uit . Als duidelijk is van alle schimmel groei , weer in elkaar zetten van uw luchtbevochtiger .
Overwegingen

Als het filter in je bevochtiger is gevuld met schimmel , gooi het eruit en plaats een nieuwe men nadat u de eenheid hebt gedesinfecteerd . Gooi de beschimmelde filter in een plastic zak en zet het in een vuilnisbak buiten uw huis . U kunt voorkomen dat meeldauw groeien in het nieuwe filter door het schoonmaken van uw luchtbevochtiger op een regelmatige basis . Je moet spoelen het reservoir en de filter elke dag. Een keer per week , ofwel vul het reservoir met het bleekwater oplossing of met zuiver witte azijn en laat het zitten voor 15 of 20 minuten om eventuele schimmelsporen binnen te vermoorden .


From:http://tuin.98905.com/housekeeping/cleaning-appliances/1002083560.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.