Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te BBQ Rocks reinigen

Barbecue rotsen , ook wel bekend als lavastenen , zijn ontworpen om warmte vast te houden om te helpen bij het ​​bereiden van diverse voedsel op gas grills . Te veel vet of voedselresten links op de lavastenen kan flare - ups op de grill veroorzaken . De lavastenen zal uiteindelijk moeten worden vervangen , maar je kunt ze schoon te maken wanneer ze verschijnen bedekt met vet of voedsel . Dirty lavastenen zal niet goed te verwarmen of ze kunnen te veel rook uitstoten . Clean lavastenen zorgvuldig om te voorkomen dat het breken apart.Things je nodig hebt
Tang of handschoenen
aluminiumfolie
Toon meer instructies
1

Verwijder de grillen roosters wanneer de grill volledig is afgekoeld . Stel de roosters aan de zijkant .

Flip 2 de lavastenen dan met een tang of draag handschoenen om te voorkomen dat vlekken van uw handen . Draai de lava rotsen over , zodat de smerigste kant naar beneden.

Plaats 3 een vel aluminiumfolie over de grill rooster die u hebt verwijderd . Bedek de grill rooster volledig met de aluminiumfolie te vangen helpen de warmte van de grill 's .
4

Zet de grill op de hoogste stand . Laat de grill aan hitte gedurende 30 tot 40 minuten te branden uit de overtollige vet .
5

Schakel de branders uit op de grill . Laat de grill volledig afkoelen . Inspecteer de lavastenen zorgvuldig om ervoor te zorgen dat ze niet meer vies . Herhaal het reinigingsproces nog een keer om de barbecue rotsen reinigen .
6

Verwijder de aluminiumfolie van de grill roosters . Vervang de grill roosters en sluit het deksel om vuil en puin uit de grill houden .

Hoe schoon een Steengoed Pizza Stone

Steengoed pizza stenen zijn een uitstekende manier om niet alleen pizza te maken , maar geen voedsel met een deeg -achtige korst . Echter, de pizza steen niet worden schoongemaakt als een gewone pizza lade. Het moet worden gereinigd met speciale zorg om het te ervaren en in staat om heerlijke pizza gerechten te maken voor de komende jaren te houden . Wat je nodig hebt Water Sponge Scraper The

Meer dan ooit