Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Cleaner voor My AC Make

Een goed geïnstalleerd en onderhouden airconditioner moet in staat zijn om uw huis op een constante temperatuur te houden , zelfs op de heetste dagen . Als u de temperatuur in uw huis stijgt , zelfs als u de AC tot hoog , zou het probleem zo simpel zijn als vuil condensors zijn. Reinig de spoelen met items die je waarschijnlijk al rond de house.Things je nodig hebt
Baking soda
Vloeibare zeep of afwasmiddel
Plastic kom
Paintbrush of haarborstel
Tuinslang

Toon meer instructies
1

Mix 16 oz . bakpoeder en 16 oz . afwasmiddel of vloeibare zeep in een plastic container . Roer tot het mengsel een dikke , pasta-achtige consistentie .

Shut 2 beneden de airconditioner en de stekker uit het stopcontact . Verwijder het rooster raamplaat uit het toestel en zet het opzij . Gebruik een vochtige doek om het stof van de airconditioner spoelen .

Dompel 3 een stijve haren penseel in je zelfgemaakte reinigingsoplossing en gebruik deze om te poetsen de spoelen en verwijder eventuele resten . Een oude haarborstel werkt goed voor het borstelen het oppervlak vuil en pluizen uit de vinnen , beveelt de website Saturnus Resource Management .

Scrub 4 de spoelen totdat ze schoon zijn , af en toe opnieuw te dompelen de borstel in de oplossing . Spoel de oplossing door sproeien de spoelen met de tuinslang .

Hoe roet van een magnetron reinigen

Wanneer roet omvat de binnen- of buitenkant van de magnetron , een zwart , olieachtig residu ontwikkelen op het oppervlak . Bovendien , het roet laat een neus rimpelen geur in de magnetron . U kunt meestal niet de resten te verwijderen met allesreinigers en - als ze niet verwijderd - het roet zal veroorzaken vlekken op de magnetron oppervlak. Enkele methoden de roet verwijderd en de geur van de ma

Meer dan ooit