Home & Garden >> Huis Tuin >> Housekeeping >> schoonmaken Toestellen >> Content

Hoe maak je een Diepvriezer Smell Beter

Deep diepvriezers kunt u eten het eenvoudig opbergen wanneer u meer ruimte nodig heeft, maar ze ontwikkelen vaak geuren in de tijd. Wanneer voedsel morsen in de vriezer of als de elektriciteit gaat uit , het eten bederft vaak en een vieze geur ontwikkelt . Het schoonmaken van de diepvriezer helpt bij het verwijderen van de dader van de geur . Nadat u de vriezer schoon te maken, kunt u zich richten op het opfrissen en ontgeuren van het apparaat . Wat je nodig hebt
Cooler
Ice
Chloorloog
Baking soda
Papieren handdoeken of schone handdoeken
Azijn
Actieve kool
Baking soda
Koffiedik
Toon Meer instructies
1

Verwijder alle items uit de diepvriezer. Kijk naar de voedselpakketten en gooi alles wat verwend verschijnt . Een slechte geur , oneven verkleuring of schimmel geeft bederf . Bewaar de artikelen in een andere vriezer of een koeler gevuld met ijs . Kopen van 2

Haal de diepvriezer voordat u hem schoonmaakt. Als de vriezer heeft een ontdooiing instelling , laat het dan volledig ontdooien voordat u deze loskoppelt.
3

Verwijder alle rekken, rekken en containers vanuit de diepvriezer. Was de verwijderbare stukken in de gootsteen met negen delen warm water op een deel bleekwater om eventuele bacteriën te doden .
4

Los 1 eetl . van zuiveringszout met 1 liter warm water . Veeg de binnenkant van de vriezer met de oplossing . Droog de vrieskast met papieren handdoeken of schone handdoeken .
5

Laat de diepvriezer deur open aan de lucht circuleren laten . Open alle vensters of zet fans om de luchtstroom te helpen .

Combineer 6 1 kopje azijn met 1 liter warm water als de geur blijft . Veeg de binnenkant van de vriezer met de oplossing . U kunt ook combineren 1/2 kopje bleekwater met 1 liter water . Spoel zowel oplossingen uit de vriezer grondig en droog het overtollige vocht met een handdoek .
7

Spread actieve kool in ondiepe pannen . Plaats de houtskool in de diepvriezer en steek de stekker in de muur. Als je niet hebt geactiveerd houtskool , verspreid zuiveringszout of koffiedik op de ondiepe bakken pannen . Verwijder deze stoffen nadat ze genieten van alle resterende geuren.


From:http://tuin.98905.com/housekeeping/cleaning-appliances/1002083168.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.