Home & Garden >> Huis Tuin >> Housekeeping >> schoonmaken Toestellen >> Content

Wat is de oorzaak een Heavy witfilm Uit een afwasmachine

? Vaatwassers zijn een zegen voor drukke huishoudens met de wisselende schema's van familieleden. Gerechten kunnen de hele dag worden geaccumuleerd en laat op de dag om een ​​nieuwe stapel borden en bestek voor de volgende ochtend uit te voeren. Problemen met vaatwasser prestaties kunnen echter voorkomen , waardoor een zware witte film op de borden en glaswerk . Deze film kan door een aantal problemen . Wasmiddel Problemen

Vaatwasser fabrikanten adviseren over het algemeen het type wasmiddel dat u moet gebruiken voor de beste resultaten . Volg altijd de aanbevelingen voor reiniging problemen en vraagstukken met film links op servies vermijden . Regelgeving van de overheid hebben de fosfaten uit vaatwasmiddelen . Deze fosfaten geholpen om minerale afzettingen links op servies uit zwaar water te verwijderen . Zonder de fosfaten , kan je extra problemen met zware film te zien op de vaat . Verwijder de folie met periodieke toevoegingen van citroenzuur om de vaatwasser , volgens de ApplianceRepairIt website .
Kalkvlekken in Vaatwassers

Het water in sommige gebieden van het land kan bevatten grote hoeveelheden calcium . Dit type water kan kalk afzetten op glaswerk , zilverwerk en binnenwanden van de vaatwasser tub. Giet een liter azijn in de bodem van de afwasmachine bad en uitvoeren van een normale cyclus om deze aanslag te verwijderen . Gebruik altijd een spoelmiddel in uw vaatwasser te voorkomen dat water vlekken op de vaat . Citroenzuur is verkrijgbaar bij reformwinkels of huisbrouwerij aanbod winkels . Het is een veelgebruikt ingrediënt in snoep maken . U kunt ook gebruik maken van een pakje ongezoete limonade in poedervorm drank mix, die citroenzuur bevat , in de vaatwasser . Gebruik geen andere soort drank mix omdat de kleuren van de binnenwanden van uw machine zal verven.
Ets op Glaswerk

Hard water afzettingen kunnen vormen op glaswerk , waardoor een bewolkte film. Spoel deze items met appelazijn om de afzettingen te verwijderen . Een permanente , zware witte film op glaswerk kan " etsen ", een permanente aandoening die schade toebrengt aan het oppervlak van het glaswerk zijn. Helaas kun je niet verwijderen deze schade niet kan. Het voorkomen van toekomstige ets problemen door het verminderen van de hoeveelheid wasmiddel die u gebruikt met elke wasbeurt en het vermijden van pre - wasprogramma .
Voorkomen Vaatwasser Film Problemen

film op de vaat te voorkomen en andere problemen van vaatwasmachines , volg de aanwijzingen van de fabrikant zorgvuldig op elkaar stapelt, pre - wassen en type afwasmiddel . Gebruik een aanbevolen glansspoelmiddel . Reinig uw vaatwasser regelmatig met azijn of citroenzuur om kalkaanslag vitale onderdelen te voorkomen . Als films op gerechten zijn een aanhoudend probleem , overweeg dan de installatie van een waterontharder eenheid naar de waterbron .


From:http://tuin.98905.com/housekeeping/cleaning-appliances/1002083145.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.