Home & Garden >> Huis Tuin >> Housekeeping >> schoonmaken Toestellen >> Content

Hoe de Roomba Vacuum Problemen

De iRobot Roomba stofzuiger neemt het werk van het houden van een schone vloer . Deze self - functionerende eenheid beweegt rond de vloer en zuigt vuil zonder begeleiding van een menselijk wezen voor maximaal 120 minuten op een volle lading. Hoewel het vloeren kunnen reinigen zonder enige hulp , kan het zich niet handhaven. Een lege batterij , volle bak , een barrière of verstopte sensoren zijn drie redenen waarom een ​​Roomba zal niet start.Things je nodig hebt
Philips schroevendraaier
Schaar
Perslucht kan
Toon meer instructies

Steek
1 de Roomba oplaadkabel in de unit Battery Charger Socket aan de rechterzijde . Vervolgens steekt u de oplader in het stopcontact . Moet u de batterij gedurende 16 uur. De LED zal groen zijn wanneer deze volledig is opgeladen .

Pak 2 van de Roomba en leg het neer in een gebied zonder enige belemmering om te zien of het opnieuw opstart .
< Br > 3

Druk op de " Clean" knop op de bovenkant van de Roomba als het niet opnieuw te starten in zijn nieuwe positie . De Roomba moet zich nu het lipje aan de voorkant van de Roomba aan de bak los te herstarten
4

Press . . Verwijder de bak en leeg het puin .
5

Trek het filter uit de bak compartiment met uw hand. Run warm water over het filter , en laat het goed drogen voordat u het terug in de bak compartiment .
6

Plaats de bak in de Roomba , en probeer het opnieuw .
< Br > 7

Draai de Roomba over en kijken naar elk wiel. Verwijder vuil dat wordt geplakt op de wielen . Schuif de wielen in en uit om ervoor te zorgen dat zij in staat zijn om gemakkelijk te draaien .
8

Druk de twee gele tabbladen om de borstel bewaker verjagen . Verwijder vervolgens de schroeven waarmee de zijborstel met een Philips schroevendraaier .
9

Verwijder touwtjes of haartjes die de borstel kunnen veroorzaken niet om te zetten met behulp van je handen en een schaar . Verwijder ook vuil uit de lagers aan de zijde van de borstel . Vervolgens opnieuw zet de borstel en wacht, en start de Roomba weer .
10

Draai de Roomba terug over . Met perslucht kan, duidelijk uit de rots sensoren onder de voorbumper . Probeer de Roomba opnieuw te beginnen .
11

Luister voor piepjes . Zeven of acht pieptonen geven een fout. Contact iRobot 's klantenservice om het probleem op te lossen .


From:http://tuin.98905.com/housekeeping/cleaning-appliances/1002083065.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.