Huis Tuin

Huis Tuin

Kunt u gebruik maken regelmatig Houtskool in de koelkast

? Deodorizing uw koelkast is zo simpel als een reis naar de supermarkt . Houtskool briketten zijn te vinden in de barbecue gangpad , maar kan worden gebruikt voor veel meer dan je grill. In feite , houtskool is een gevestigde ontgeurder , efficiënt absorberen geur door de poriën . Er zijn momenteel zelfs commerciële koolstoffilters voor kattenbak , stofzuigers en luchtfilter machines. How It's Made

Houtskool wordt gemaakt door het verbranden van koolstofrijke stoffen in een lage zuurstof omgeving . Meestal wordt houtskool gemaakt van hout . De zuurstofarme omgeving waar het wordt verbrand verwijdert alle vocht en chemische gassen die gebruikelijk zijn in hout. Na voldoende brandduur , de afgewerkte houtskool is een derde van het gewicht van het oorspronkelijke hout .
Geschiedenis

Houtskool is een van de oudste bestaande stoffen door de mens ontdekt . Archeologen ontdekten dat oude mensen gebruikt smeulende houtskool om branden te beginnen wanneer ze geen andere brand making tools beschikbaar had. Houtskool is ook gebruikt voor waterfiltratie en als een remedie voor vergiftiging .
Hoe gebruik

eerste , schoon uit de koelkast en wrijf de muren met water en soda . Droog de muren en strooi houtskool op de planken . Sluit de koelkast en laat de kool om geuren te absorberen twee tot drie dagen . Voor onderhoud absorptie, plaatsen 3-5 briketten in een netje en zet in de koelkast . De houtskool zal geuren absorberen in de briketten .
Wanneer vervangen

Houtskool is een economische keuze voor ontgeuren uw koelkast. Terwijl houtskool maandelijks worden vervangen , vergelijkbaar met zuiveringszout , veel minder gebruikt u een effectief resultaat . Gebruik nooit houtskool briketten die lichtere vloeistof bevatten . De houtskool wordt niet absorberen geuren en kunnen giftige dampen vrijkomen in uw koelkast .

Hoe maak je een verbrande Stove Top Restore

kookplaten worden vaak vervuild met verbrande , stuck - op eten en vet als gevolg van veelvuldig gebruik . De meeste gezinnen gebruiken hun kookplaat vaak en hebben geen tijd om schoon te maken na elk gebruik niet hebben , waardoor het vaak een moeilijke klus om het schoon te maken wanneer de taak wordt uitgevoerd . Het herstellen van een kookplaat kan tijdrovend zijn , maar indien goed uitgevoerd

Meer dan ooit