Huis Tuin

Huis Tuin

Procedures voor een drie kamer Sink

In de food service-industrie , als je in een keuken waar voedsel wordt bereid voor publieke consumptie hebt gelopen , dan heb je waarschijnlijk gezien minstens een drie - compartimenten wastafel. Deze typisch roestvrijstalen spoelbakken zijn breed onderdelen van de uitrusting met drain planken gemonteerd op elk uiteinde en drie individuele wastafels side-by -side in het midden . Je denkt misschien dat de drie putten zijn er gewoon om meer ruimte voor het wassen van vuile vaat te geven , maar de voedselveiligheid eisen dat de drie compartimenten worden gebruikt voor afzonderlijke doeleinden . Het kennen van de juiste procedure zal u helpen een veilige keuken te kunnen rijden . Clean Voor gebruik

Bij gebruik van de drie compartimenten spoelbak voor de afwas moet je altijd schoonmaken en reinigen van de wastafel goed voor elk gebruik . Het kan zijn gebruikt om rauw vlees te ontdooien of te wassen vuile groenten tijdens prep voorafgaand aan het beoogde gebruik , dus om enige kans op kruisbesmetting moet u deze grondig schoon te minimaliseren . Reiniging van de drie compartimenten wastafel is een eenvoudig proces . Met behulp van warm water , moet je spoelen elke wastafel en gebruik een commerciële desinfecterende middel ontworpen voor gebruik in een voedsel prep gebied om alle oppervlakken te wassen . Dit omvat alle drie wastafels en de afvoer boards. Reinig de handvatten op de waterkranen , ook. Spoel de hele gootsteen met schoon water en laat het uitlekken zonder uit te drogen . Nu de gootsteen is klaar voor het wassen .
Bakje

Ervan uitgaande dat uw vuile vaat zal vanaf de linkerkant van de gootsteen worden geladen op de afvoer bord gemonteerd links van de uiterst links compartiment , zal deze eerste gootsteen uw bakje zijn. Deze wastafel is gevuld met warm water en zeep voor het daadwerkelijk wassen van de vuile vaat . Het water moet minstens 95 graden Fahrenheit , maar niet heet genoeg om je handen te verbranden . De zeep die u gebruikt kan variëren, maar het wordt aanbevolen dat u een ontworpen voor zware afwas gebruiken . U zult de gerechten onderdompelen in het water en scrub met schuursponsjes , sponsjes of andere items ontworpen om gerechten te reinigen.
Rinse Compartment

Het middelste compartiment aan een drie - compartimenten wastafel is altijd de spoeling wastafel. De spoelen gebied bevat ook warm water minimaal 95 graden Fahrenheit . Het moet andere stoffen niet in het. Dompel de gewassen vaat in de gootsteen spoelen voor een paar momenten en laat alle van de zeep of losse puin af te wassen en trek ze uit het water en verplaats ze naar het derde compartiment . Het water in de gootsteen spoelen kan beginnen te troebel krijgen na verschillende gerechten zijn gewassen . Laat je niet door de gootsteen spoelen al te vies en vervang het water met helder , warm water indien nodig .
Sanitize Compartment

De derde wastafel in de drie compartimenten sink is het ontsmettingsmiddel compartiment . Ondanks de handen wassen en spoelen je al hebt gedaan , deze extra stap zorgt ervoor dat er geen bacteriën overleeft op de borden of bestek , die diners ziek kunnen maken . De reiniger spoelbak is gevuld met water ongeveer 75 graden Fahrenheit en het bevat 50 delen per miljoen van chloor of de aanbevolen hoeveelheid van andere commerciële schaal ontsmettingsmiddelen . Er zijn veel op de markt . U kunt ook testkits kopen om ervoor te zorgen dat uw niveaus correct zijn. Gewassen en gespoeld items moeten ondergedompeld in het ontsmettingsmiddel gootsteen blijven gedurende een minuut voordat het wordt verwijderd . Ze moeten de lucht worden gedroogd op de bijgevoegde drain bord en nooit afgeveegd met een handdoek . Eenmaal droog ze klaar zijn voor gebruik.

Routineonderhoud voor een Kenmore Pro Vaatwasser

Vaatwassers zijn een integraal onderdeel van het moderne leven geworden . Vooral voor gezinnen met werkende moeders en mensen met kinderen , de vaatwasser is een apparaat van de primaire gemak voor het houden van de keuken en het huishouden gaan . Vaatwassers vereisen regelmatig onderhoud om ze goed te laten functioneren , echter. Een blik op de onderhoudsprocedures voor de Kenmore Pro vaatwasser

Meer dan ooit