Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een rookmelder Batterij Verwijder

De Amerikaanse Consumer Product Safety Commission adviseert het testen van uw rookmelder minstens een keer per maand en de accu één keer per jaar veranderen . De oude batterij verwijderen en het installeren van een nieuwe is een eenvoudig en duidelijk proces , of je dat doet op een stand -alone rookmelder of een die hard-wired .
Wat je nodig hebt
Batterij

Instructions
1

Draai het lichaam van de detector voorzichtig om het uit waar het zich bevindt te verwijderen . Sommige modellen vereisen dat u knijpen plastic flappen in plaats . De meeste detectoren een beugel bevestigd aan de wand of het plafond , en een ronde geval dat haakt op de beugel . De sensor van de detector kan worden bevestigd aan beide onderdelen , hoewel in de meeste batterijen rookmelders de sensor en batterij in de ronde kast . Ten minste één detector model heeft het batterijvak aan de voorzijde van de detector ( de kant zien wanneer het volledig is geassembleerd en aan de beugel bevestigd ) ; als de jouwe is als deze, laat de detector waar het is. het kopen van 2

Open het batterij klepje , als uw model er een heeft. De batterij compartimenten op sommige detectoren zijn eenvoudig holten dat de batterij niet hoeft te verbergen ; anderen hebben dekt vergelijkbaar met die op draagbare radio's .
3

Trek de batterij voorzichtig . Sommige modellen hebben een bedraad cap die past over de positieve en negatieve polen van de batterij ; Trek deze uit te schakelen. Het kan een beetje inspanning te nemen , dus zorg ervoor dat je niet de accu of de bedrading beschadigd raken wanneer het proberen om het opstijgen .
4

Pas de positieve en negatieve polen van de nieuwe batterij van de vergelijkbare aansluitingen op de bedrade pet of in het batterijcompartiment .
5

Klik de bedrade dop op de klemmen en plaats de nieuwe batterij in het compartiment . Sluit het klepje en testen van de detector. Bevestig de detector aan de beugel.

Vorherige Seite No
Wat te doen wanneer uw rookmelder Chirps

Uw huis rookmelders zijn een essentieel veiligheid component die kan helpen u attent op mogelijke brandgevaar . Het is cruciaal dat de alarmen werken en goed functioneren . Normaal gesproken moet de alarmen zwijgen tenzij rook aanwezig is . Een getjilp geluid meestal geeft aan dat er een probleem met de accu of de bedrading in het alarm. Low Battery De meest voorkomende reden een rookmelder piep

Meer dan ooit