Huis Tuin

Huis Tuin

Problemen oplossen Startpagina Rookmelder Problemen

Rookmelders moeten een essentieel onderdeel van thuis elke familie zijn. Meestal gemaakt van kunststof en 8 tot 10 centimeter over , rookmelders zijn ontworpen wand- of plafond gemonteerde in locaties in een huis te zijn . Van tijd tot tijd , als gevolg van normaal gebruik , een rookmelder kan problemen die een beetje van het oplossen van problemen gemakkelijk kunnen corrigeren ontwikkelen. Neem de tijd om ervoor te zorgen dat de detectoren in uw huis naar behoren functioneren in geval van een noodsituatie .
Wat je nodig hebt
Vacuum
9 - volt batterij schoner
instructies
1

Vervang de batterij als de rookmelder is het maken van een tsjirpen . Open het batterijklepje en trek de oude batterij uit de detector . In veel gevallen zal de batterij een 9-volt ontwerp zijn en zal meestal vastklikken twee contacten bevestigd aan het apparaat of een set van draden. Sluit een batterij veilig .
2

Nauw Sluit de batterijklep door te duwen gesloten met uw hand . Een losse of gedeeltelijk open batterijklep kan de detector veroorzaken af te geven een waarschuwingssignaal of piep als een middel om met de melding dat er iets niet klopt .
3

Zuig de cover, ventilatieopeningen en zijden van de rookmelder . Gebruik een slang einde gehechtheid, zoals een borstel , om opgehoopt stof of vuil die kunnen interfereren met de werking van de detector grondig te verwijderen.
4

Verplaats de detector als vals alarm routinematig worden gegeven . Een detector moet zich 15 tot 20 meter van een oven of kookplaat en weg van gebieden zoals badkamers , waar een hoge luchtvochtigheid aanwezig zijn . Dit is meestal geen probleem met melders bedraad door de bouwer , die niet kan worden verplaatst zonder routing nieuwe bedrading .
5

Verwijder de melder van de montageplaat door te draaien naar links of naar rechts en dan recht naar buiten. Verwijder de bevestigingsschroeven van de plaat , en selecteer een nieuwe locatie . Monteer de montageplaat met dezelfde schroeven , en zet de detector op zijn plaats .

Hoe kan ik een hard-wired rookmelder System Problemen

Hard -wired rookmelder systemen zijn belangrijk om ervoor te zorgen dat uw huis is beschermd tegen de gevaren van brand en rook , maar problemen met de systemen kunnen irritant en lastig te bewijzen --- niet te vergeten een risico voor de veiligheid van uw gezin . Problemen eventuele fouten of valse alarmen in uw hard-wired rookmelder systeem kan u waarschuwen voor de aard en plaats van de problem

Meer dan ooit