Huis Tuin

Huis Tuin

Rookmelder Regels in de staat Wisconsin

Wist u dat in Wisconsin bent u wettelijk verplicht om een rookmelder in huis hebben ? Het is waar . Iedere woning of woongebouw is vereist om een passend aantal werkende rookmelders hebben . Gezien het feit dat de branden zijn een toonaangevende moordenaar van vrouwen en kinderen , dit is zeer verstandig . In feite is de staat Wisconsin meldt dat brand doodt meer kinderen in de Verenigde Staten dan een ziekte of natuurramp .
Soort detectors

Rookmelders moeten UL goedgekeurd . UL staat voor Underwriters Laboratories . Producten met dit keurmerk voldoen aan verschillende veiligheidsnormen om ervoor te zorgen de consumenten worden beschermd . UL producten test grondig vóór de toekenning van de UL-markering .
Vereist aantal

Een- en twee - familie huizen moet minstens één rookmelder per verdieping hebben . Kelders en zolders afgewerkt moet ook een rookmelder geïnstalleerd . De staat stelt u de detectoren tussen het slaapgedeelte en de rest van het huis te plaatsen , alsmede in de buurt van het plafond van elke trappenhuis.
Installatie Vereisten

De staat raadt u de instructies van de fabrikant voor de montage van uw detectoren correct te volgen . Dit houdt een tips om de detectoren weg te plaatsen van keukens en gebieden met een hoge luchtvochtigheid .
Maintenance Eisen

Volgens de staat Wisconsin , moet u het apparaat wekelijks testen , verander je accu's ten minste eenmaal per jaar een rookmelder of wanneer de batterij bijna leeg is licht verschijnt , beeldscherm waarschuwingslichten en vervangen uitgebrande lampen en stofzuig de binnenkant van het apparaat jaarlijks om stof te verwijderen.
Huurrecht Requirements

De staat van Wisconsin vereist dat verhuurders behouden alle rookmelders in de openbare ruimtes . Zij moeten ook de huurders schriftelijk op de hoogte van rookmelder onderhoud. Als u een huurder en uw rookmelder niet werkt of onderhoud vereist , onmiddellijk contact op met uw verhuurder . De verhuurder heeft dan vijf dagen om het probleem op te lossen . Als het probleem niet binnen binnen vijf dagen is opgelost , neemt u contact van uw gemeente bouwinspectie afdeling om een klacht in te dienen .

Heeft u een Hardwired rookmelder in uw huis

? Het is belangrijk om uw rookmelders te installeren in de wijze waarop ze de meeste bescherming voor de inwoners van uw huis. In sommige gevallen , is het een kwestie van wettelijke eisen om ze te installeren in een of andere wijze . Er zijn vele opties te overwegen bij het installeren van rookmelders voor hun veiligheid en doeltreffendheid te vergroten . Een van deze optie is om hardwired alarme

Meer dan ooit